Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Eivor concertează pentru prima oară în România

Eivor, supranumită și ”copilul fenomen al Insulelor Feroe”, va susține primul concert în România pe 13 noiembrie 2016. Evenimentul va avea loc la Sala Radio din București.

Eivør - Live (2016)

Urmărește-ne pe

Născută în Feroe, vocalista Eivor se remarcă printr-un sound aparte. Cu linii melodice atipice și o voce pătrunzătoare, artista e înainte de toate o apariție nemaiîntâlnită în marea de show-uri din București. Stranie la prima vedere, Eivor reușește întotdeauna să-și surprindă audiența. Concertele sale au un efect hipnotic, indiferent dacă piesele incluse în setlist sunt rostite în limba ei maternă, feroeza, sau într-o limbă de mare circulație.

Supranumită ”copilul fenomen al Insulelor Feroe”, Eivor se află pe scenă de la 13 ani, găsindu-și inițial inspirația în folk-ul tradițional feroez și continuând cu jazz, trip-hop, grunge și rock, toate aceste influențe contopindu-se într-un stil folktronic. După lansarea unor albume ca ”Eivør Pálsdóttir”, ”Yggdrasil”, ”Krákan” și ”Human Child”, devine o prezență importantă în muzica scandinavă și câștigă premiile insulei vecine, Islanda, luând distincțiile care sunt de obicei rezervate artiștilor locali. Vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului „The Last Kingdom”, produs de BBC.

Eivor vine pentru prima dată în România pentru a promova ultimul ei material, ”Slor”. Setlistul va cuprinde și o suită de piese care ne va rămâne multă vreme în playlist-uri.

Programul concertului Eivor de la Sala Radio:

  • Concertul Eivor are loc pe 13 noiembrie 2016, la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30.
  • Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Prețuri bilete pentru primul concert Eivør la București:

  • Categoria I - 155 de lei
  • Categoria a II-a - 135 de lei
  • Categoria a III-a - 115 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Eivør
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Martin Garrix și Bebe Rexha - "In the Name of Love", live la Jimmy Fallon - VIDEO

Martin Garrix și Bebe Rexha au fost invitați în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a interpreta noul single "In the...

Închide