Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Ascultă online "Deliria", noul album al Deliei - AUDIO

Delia a publicat pe canalul ei de YouTube albumul integral "Deliria". Discul a fost lansat în format fizic în luna aprilie, cu prilejul concertelor ”Welcome To Deliria”, de la Sala Palatului.
Delia

Delia (foto: Dimitri Caceaune)

Urmărește-ne pe

Delia a făcut o surpriză fanilor lansând online albumul ”Deliria”. Toate cele 12 compoziții pot fi ascultate acum pe canalul de YouTube al artistei.

Pe acest album se regăsesc hiturile ”Da, mamă”, ”Cum ne noi”, ”Gura ta”, dar și 6 piese noi. Pe intro și outro, Delia cânta compoziții proprii la flaut.

În format fizic, discul a fost lansat împreună un booklet, care conține peste 80 de poze noi și 53 de stickere desprinse din lumea Deliei. Varianta specială a albumului, cu copertă lenticulară, a fost disponibilă spre vânzare doar la concertele ”Welcome to Deliria” de la Sala Palatului, de pe 2 și 3 aprilie. Versiunea standard poate fi achiziționată în continuare din punctele obișnuite de vânzare.

Albumul fizic ”Deliria” a fost o premieră pentru un artist român. Fotografiile au fost realizate de Dimitri Caceaune și David Gal pe partea de grafică și packaging. Conceptul albumului a fost dezvoltat în totalitate de cei doi artiști.

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo impresionantă. După hitul „Pe aripi de vânt”, care i-a adus artistei peste 25 de milioane de vizualizări pe You Tube și nu mai puțin de 7 trofee la Media Music Awards, au urmat ”Cum ne noi” feat. Carla's Dreams, „Da, mamă” și ”Gura ta” feat Deepcentral, toate cu peste 20 de milioane de vizionări în online.

Delia - "Welcome To Deliria" (ALBUM COMPLET) - AUDIO

Delia - Welcome to Deliria (Intro)

Delia - Da, mamă

Delia - Cine m-a făcut om mare

Taxi feat. Delia - E atât de trist

Delia - 1234 (Unde dragoste nu e)

Delia - Fum și scrum

Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

Delia - Fulg

Delia feat. Marius Moga - Ce zodie ești

Delia - Ce are ea

Delia & Deepcentral - Gura ta

Delia - Last Chapter (Outro)

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE