Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

De Phazz concertează la București în noiembrie 2016

De Phazz, nume de referință în lounge jazz, va concerta la Sala Palatului din București pe 15 noiembrie. Biletele pentru acest eveniment pot fi cumpărate la preț de presale până pe 15 august inclusiv.

Publicat

pe

De Phazz
De Phazz

Născut în Germania, proiectul colectiv lounge De Phazz a fost întotdeauna mult mai mult decât un simplu proiect electronic deschis colaborărilor. În spatele numelui De Phazz stă producătorul Pit Baumgartner, iar printre membrii cu care lucrează permanent se numără Karl Frierson, Pat Appleton, Barbara Lahr, Otto Engelhard, Roy Randolph și Charity D. Sanders. Până în prezent, trupa a explorat multe genuri, de la club sound la aranjamente orchestrale pentru formule extinse, trip hop și jazz lounge. Orice e posibil pe cele 9 albume pe care trupa le-a lansat cu începere din 1997 încoace, de la chitară rock la vioară clasică, reggae sau dance hall.

De Phazz e un nume de referință în lounge jazz, dar a răzbătut și în pop-ul mainstream cu antrenantul "The Mambo Craze”. Rafinamentul și melanjul de bun gust dintre nou și vechi au fost întotdeauna prioritare pentru trupă. Deși în mare parte muzica De Phazz e originală, grupul își bazează câteodată creațiile pe samples-uri din zilele de mult apuse ale Epocii de Aur a cluburilor de jazz. Hiturile “Hell Alright”, „Jazz Music” și „No Jive” sunt repere ale genului chill out și au fost preluate pe nenumărate compilații.

Prankster Bride”, noul album De Phazz, este un mix de tonalități vocale interesante și de instrumente complexe. Noua apariție discografică este un tribut explicit adus vocilor feminine din trupă. Pat Appleton, care, alături de Karl Frierson, este apariția de bază din live-uri, deschide cutia Pandorei cu piesa ce dă titlul albumului, “Prankster Bride”, o călătorie agonizantă între miezul nopții și zorii zilei. După “Hangover Deluxe”, Pat se regăsește în rolul de femeie susținătoare financiar a partenerului în “Used”, o piesă senzațională despre condiția femeii moderne, ce-și abandonează rolul tradițional pentru a-și întreține bărbatul-trofeu. ”Perfect World” spune, cu înțelepciune, povestea unei aventuri ce poate supraviețui doar într-o imaginație de copil. Piesa “I sing” combină sound-ul unui cor folk nemțesc tradițional cu dub-reggae, în timp ce versurile vorbesc despre noi începuturi și despărțiri, o melodie ca o predică ortodoxă pentru toate sufletele singure din univers. Unica Barbara Lahr reapare pe album cu două Neo Chanson-uri, “Apple & Egg” și “Down Waterloo”. Cum varietatea muzicală este prioritatea trupei, albumul se încheie cu single-ul “Kraut 2016”, un omagiu adus erei Kraut Rock din anii ’70, alături de legendara interpretă germană Jutta Glaser.

De Phazz vor porni în turneul “Prankster Bride” imediat după lansarea albumului, în octombrie 2016. Formula pentru scenele europene le cuprinde pe solistele Karl Frierson și Pat Appleton, alături de Oli Rubow (tobe), Bernd Windisch (bass) și Markus Barlet (bariton, saxofon, flaut).

Prețuri bilete la concertul De Phazz:

  • Presale: până pe data de 15 august inclusiv, biletele se găsesc la prețul de 90 lei, 135 lei, 180 lei, 225 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă.
  • De pe 16 august, biletele vor costa 100 lei, 150 lei, 200 lei și 250 lei (VIP)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 15 noiembrie 2016

De Phazz

Loc
CinemaPro
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending