Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piesă nouă Craig David & Sigala - "Ain't Giving Up" - AUDIO

Craig David, artistul de muzică R&B care făcea furori în anii 2000, a revenit pe piața muzicală. După colaborarea cu duo-ul deep house Blonde pentru single-ul ”Nothing Like This”, Craig David lansează o nouă piesă, intitulată "Ain't Giving Up". Melodia este înregistrată împreună cu Sigala.

Publicat

pe

Craig David
Craig David

După o pauză de 6 ani de la discul ”Signed Sealed Delivered” (2010), Craig David este pregătit să recucerească publicul cu piese noi. Recent, artistul a lansat o colaborare cu duo-ul deep house Blonde pentru single-ul ”Nothing Like This”, iar acum revine cu o nouă colaborare. Melodia se numește "Ain't Giving Up" și este înregistrată împreună cu Sigala.

Atât ”Nothing Like This”, cât și noul single "Ain't Giving Up" vor fi incluse pe următorul album al lui Craig David, “Following My Intuition”. Discul conține 14 piese și va fi lansat pe 30 septembrie 2016.

Tracklist “Following My Intuition” - Crag David:

 1. Ain’t Giving Up (Craig David & Sigala)
 2. When the Bassline Drops (Big Narstie & Craig David)
 3. Don’t Go
 4. 16
 5. Couldn’t Be Mine
 6. One More Time
 7. Change My Love
 8. Nothing Like This (Blonde & Craig David)
 9. Got It Good (Kaytranada & Craig David)
 10. All We Needed
 11. Louder Than Words
 12. What If
 13. Like a Fan
 14. Better with You

Deluxe Version:

 1. No Holding Back (Craig David & Hardwell)
 2. Here with Me
 3. Warm It Up
 4. Sink or Swim

Craig David & Sigala - "Ain't Giving Up" - AUDIO

Absent din atenția publicului o perioadă de timp considerabilă, Craig David a vorbit recent într-un interviu acordat postului BBC Radio 1 despre importanța implicării artistului în muzica pe care o face.

"Există vreo diferență între a cânta pentru 2000 sau pentru 100.000 de oameni? Da. Îți place sau nu îți place să faci asta."

Întrebat ce sfat ar acorda celor care încă nu au reușit să se facă remarcați, artistul a explicat cât de important este să fii mereu pregătit.

"Atunci când se ivește oportunitatea, trebuie să fii pregătit. Cred că mulți greșesc atunci când întâmpină oportunitățile care se ivesc fără a fi pregătiți."

Craig David este apreciat în special pentru hiturile din perioada de început a carierei sale. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "Re-Rewind", "Walking Away" și "7 Days". Artistul a lansat până în prezent 5 albume de studio, care s-au vândut în 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Craig David a fost, de asemenea, nominalizat la Brit Awards de 12 ori, și la Premiile Grammy de două ori.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Craig David sărbătoreşte 22 de ani de carieră cu piesa "Who You Are", colaborare cu MNEK

Craig David, una dintre vocile memorabile ale Marii Britanii la început de mileniu sărbătoreşte 22 de ani de carieră cu un nou single şi album. Artistul a lansat piesa "Who You Are", colaborare cu MNEK şi a dezvăluit detalii despre al optulea material discografic.

Publicat

pe

Vizual melodie Craig David Who You Are
Vizual melodie Craig David Who You Are │ FOTO: Craig David

Noul album al lui Craig David se numeşte "22" şi sărbătoreşte 22 de ani de la intrarea în lumea muzicală a acestui artist cu voce suavă. Primul single este "Who You Are" şi pune mare accent pe vocile artiştilor, care picură miere în formă de R&B original în urechile ascultătorilor. Auzim vocalize realizate fără mare travaliu şi pe fundal se aude un beat ritmat (un garage molatec), percuţie şi bas, iar în părţile mai soft auzim şi câteva viori.

Viitorul LP semnat Craig David va sosi pe 13 mai 2022 şi este primul din 2018 încoace. Atunci apărea "The Time Is Now", iar în 2019 am putut asculta single-urile "When You Know What Love Is" şi "Do You Miss Me Much". Britanicul îşi începea ascensiunea în muzică în august 2000, odată cu lansarea discului "Born to Do It". A inclus mega hitul "Walking Away", dar şi single-urile "Fill Me In", "7 Days" şi "Rendezvous". Acel LP a primit 6 discuri de platină în Marea Britanie şi a combinat genuri ca 2 step garage cu R&B, electro şi hip-hop.

Pe numele său complet Craig Ashley David, artistul în vârstă de 40 de ani intra în pop culture cu piesa "Re-Rewind" a lui Artful Dodger, pe care apărea în 1999 ca featuring. De-a lungul carierei David a lucrat cu Sting, Kano, Jay Sean, Big Narstie şi a înregistrat 20 de single-uri UK Top 40, vânzând peste 15 milioane de albume global. A fost nominalizat la 14 Brit Awards şi la 2 Premii Grammy.

În aprilie 2022 muzicianul îşi va relua turneul mult amânat "Hold That Though", care include concerte desfăşurate pe mari arene britanice.

Craig este atât muzician, cât şi compozitor şi un DJ de succes. Înainte de succesul carierei sale solo, britanicul era un DJ apreciat în cluburile din insulă. Artistul a găzduit şi propria petrecere-concert la proprietatea sa din Miami, aceasta fiind cunoscută drept TS5 şi având loc în fiecare duminică prin 2011-2012. Sesiunile TS5 au fost puse pe Soundcloud şi difuzate pe Kiss FM UK.

Citește în continuare

Trending