Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Bon Jovi lansează piesa "This House Is Not For Sale" pe 12 august

Bon Jovi pregătește lansarea unui nou single, intitulat "This House Is Not For Sale". Piesa va fi dezvăluită publicului pe 12 august, împreună cu un videoclip.
Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

"This House Is Not For Sale" este atât titlul noului single Bon Jovi, cât și al noului album al formației. Cel de-al 14-lea disc de studio din cariera trupei va apărea pe piață în această toamnă, sub egida Island Records.

Anterior acestui proaspăt contract semnat cu Island, muzica trupei Bon Jovi a fost promovată de Mercury Records, de care formația s-a desprins lansând un ultim album - ”Burning Bridges”. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

”Albumul "Burning Bridges" a achitat o obligație către Mercury Records. După 32 de ani, încheiem colaborarea. Aceasta este marea știre. Dacă ascultați piesa ”Burning Bridges”, înțelegeți exact ce s-a întâmplat”, declara Jon Bon Jovi în 2015.

Cu versuri precum: ”După 30 de ani de loialitate, ei te lasă să-ți sapi singur groapa””Acum poate veți învăța să cântați cu noi / Vă vom da jumătate din câștiguri” și ”Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad”, mesajul trupei a fost transmis fără perdea, cât se poate de acid și tranșant.

La un an de la întreruperea colaborării cu Mercury , subiectul nu a fost încă stins. El va fi abordat, se pare, și pe noul album "This House Is Not For Sale", Jon Bon Jovi explicând într-un interviu ce anume a stat la baza compunerii noilor piese.

"Acest album vorbește despre integritatea noastră. Integritatea contează și suntem într-un punct al carierei în care nu mai avem nimic de demonstrat. Anumite piese au puțin mai mult din atitudinea ”am fost nedreptățit și acum îți port pică”, dar asta e ok în acest moment."

Albumul "This House Is Not For Sale" a fost înregistrat fără Richie Sambora, acesta fiind înlocuit de Phil X.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Banks a lansat piesa "Meditation Song" - AUDIO

Banks a lansat un nou single, intitulat "Meditation Song". Piesa a avut premiera în cadrul rubricii ”Hottest Record” de la...

Închide