Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bon Jovi lansează piesa "This House Is Not For Sale" pe 12 august

Bon Jovi pregătește lansarea unui nou single, intitulat "This House Is Not For Sale". Piesa va fi dezvăluită publicului pe 12 august, împreună cu un videoclip.

Publicat

pe

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)
Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

"This House Is Not For Sale" este atât titlul noului single Bon Jovi, cât și al noului album al formației. Cel de-al 14-lea disc de studio din cariera trupei va apărea pe piață în această toamnă, sub egida Island Records.

Anterior acestui proaspăt contract semnat cu Island, muzica trupei Bon Jovi a fost promovată de Mercury Records, de care formația s-a desprins lansând un ultim album - ”Burning Bridges”. Discul a fost înregistrat de formație pentru a îndeplini o ultimă obligație contractuală față de Mercury, înainte de a rupe o colaborare ce a durat nu mai puțin de 32 de ani.

”Albumul "Burning Bridges" a achitat o obligație către Mercury Records. După 32 de ani, încheiem colaborarea. Aceasta este marea știre. Dacă ascultați piesa ”Burning Bridges”, înțelegeți exact ce s-a întâmplat”, declara Jon Bon Jovi în 2015.

Cu versuri precum: ”După 30 de ani de loialitate, ei te lasă să-ți sapi singur groapa””Acum poate veți învăța să cântați cu noi / Vă vom da jumătate din câștiguri” și ”Sper ca muzica mea să vă cumpere locuri în față în iad”, mesajul trupei a fost transmis fără perdea, cât se poate de acid și tranșant.

La un an de la întreruperea colaborării cu Mercury , subiectul nu a fost încă stins. El va fi abordat, se pare, și pe noul album "This House Is Not For Sale", Jon Bon Jovi explicând într-un interviu ce anume a stat la baza compunerii noilor piese.

"Acest album vorbește despre integritatea noastră. Integritatea contează și suntem într-un punct al carierei în care nu mai avem nimic de demonstrat. Anumite piese au puțin mai mult din atitudinea ”am fost nedreptățit și acum îți port pică”, dar asta e ok în acest moment."

Albumul "This House Is Not For Sale" a fost înregistrat fără Richie Sambora, acesta fiind înlocuit de Phil X.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending