Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Blossoms a lansat albumul de debut

Trupa britanică Blossoms a mărturisit că părți din albumul lor de debut au un sound asemănător cu cel al lui Phil Collins, Lana Del Rey și Taylor Swift.
Blossoms

Blossoms

Trupa a lansat LP-ul autointitulat „Blossoms” pe 5 august 2016. Acesta a fost înregistrat în studioul din Liverpool, Parr Street Studios și produs de către Rich Turvey și solistul trupei The Coral, James Skelly. Deși Skelly este un adept al stilului psihedelic când vine vorba de trupa sa, pentru Blossoms a mers pe un sound pop.

„James ne-a spus că avem nevoie de un sound pe care și Taylor Swift l-ar putea cânta, așa că i-am arătat „Honey Sweet” și a rămas puțin uimit. Imediat ce a început să asculte, și-a dat seama că nu suntem o trupă de underground. Ne-a spus că ar trebui să fim și la radio.”, declară vocalistul trupei, Tom Ogden. „Mai avem o piesă, se numește „Smashed Piano” și sună de parcă Lana Del Rey s-a întâlnit cu Phil Collins. Sunt ritmuri pe care poți dansa, pe care le poți avea la o nuntă, de exemplu. Obișnuiam să lucrez la un hotel. Au fost multe nunți la care am lucrat acolo. Cred că a intervenit subconștientul.”

Solistul mai amintește și de momentul când s-a întâlnit cu Johnny Marr în Manchester la Arndale Center și i-a spus că piesa „Charlemagne” e una foarte bună. Recent, Blossoms a cântat în deschidere pentru The Stone Roses la Stadionul Etihad.

„A fost ireal. O parte din mine abia aștepta să plece de pe scenă ca să-i poată vedea pe The Roses.”, mai declară solistul

Blossoms este o trupă britanică de indie rock care s-a format în Stockport, Great Manchester. Înființată în 2013, ea este compusă din Tom Ogden (vocal, chitară), Charlie Salt (bas, backing vocal), Josh Dewhurst (chitară), Joe Donovan (tobe) și Myles Kellock (clape). Trupa va susține un concert în România, în cadrul Festivalului Summer Well, pe 14 august 2016.

Tracklist Blossoms - „Blossoms”

 1. Charlemagne
 2. At Most A Kiss
 3. Getaway
 4. Honey Sweet
 5. Onto Her Bed
 6. Texia
 7. Blown Rose
 8. Smashed Pianos
 9. Cut Me and I’ll Bleed
 10. My Favourite Room
 11. Blow
 12. Deep Grass

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Blossoms
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna a deschis UNTOLD Festival 2016 - POZE

Inna a deschis festivalul UNTOLD 2016 cu un show energic pe Cluj Arena. Publicul a ascultat și a cântat alături...

Închide