Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Biografia trupei Black Sabbath va fi lansată în octombrie

2016 înseamnă pentru Black Sabbath finalul turneului și probabil ultima dată când trupa va mai fi în formula actuală. Cu această ocazie, o carte despre istoria Black Sabbath va fi lansată pe 15 octombrie 2016. „The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks” este scrisă de către jurnalistul Joel McIver.
Black Sabbath, nominalizați la premiile Grammy 2014

Black Sabbath, nominalizați la premiile Grammy 2014

Urmărește-ne pe

Black Sabbath a fost formată în Birmingham, UK, în 1968. Ea a fost compusă din chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler, toboșarul Bill Ward și solistul Ozzy Osbourne. Autorul Joel McIver explorează întreaga istorie a trupei de la primele piesele compuse și dezvoltarea genului muzical, până la plecarea lui Ozzy datorită dependenței de alcool și droguri. Cartea mai explorează și anii în care Ronnie James Dio a fost solist, apoi multiplele schimbări de la plecarea lui și revenirea lui Ozzy în ani '90.

„The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks” conține și o prefață scrisă de Robb Flynn de la Machine Head, dar și patru pagini cu arborele genealogic al fiecărui membru, detalii despre proiectele lor solo sau cu alte trupe. Sunt aproximativ 200 de imagini, inclusiv unele din turneul din acest an, dar și o discografie completă. Această carte este ideală pentru toți fanii Black Sabbath, vechi și noi.

Joel McIver este autorul de succes al cărții „Justice For All: The Truth About Metallica”. Biografia a fost tradusă în nouă limbi. McIver a mai scris pentru Rolling Stone, The Guardian, Metal Hammer, Classic Rock și este invitat ocazional la BBC. În prezent este editor la revista Bass Guitar. Classic Rock l-a numit „cel mai prolific autor britanic”. A scris biografia oficială a uneia dintre cele mai mari trupe de death metal, Cannibal Corpse. A colaborat și pentru biografia basistului de la Megadeth, David Ellefson.

Citește mai multe despre Black Sabbath
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton lansează albumul "Live In San Diego"

Pe 30 septembrie, Eric Clapton va lansa un nou album live. Discul se numește "Live In San Diego" și conține...

Închide