Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Barbra Streisand a realizat un duet cu Hugh Jackman - VIDEO

Barbra Streisand lansează cel de-al 35-lea album din carieră - „Encore: Movie Partners Sing Broadway”, pentru care a pregătit o serie de duete cu actori precum: Hugh Jackman, Anne Hathaway și Jamie Foxx.

Barbra Streisand, una dintre cele mai mari legende muzicale, revine în atenția publicului în 2016, pregătind un turneu și un nou album - „Encore: Movie Partners Sing Broadway”. Recent, artista a realizat un duet cu actorul Hugh Jackman, iar piesa aleasă a fost balada „Any Moment Now”, care va fi inclusă pe noul material discografic.

Noul album va include câteva dintre piesele pe care artista le-a interpretat pe Broadway, dar și o serie de duete cu actori celebri de la Hollywood. Turneul de promovare al albumului se va desfășura în nouă orașe și va debuta pe data de 2 august, în Los Angeles.

Printre piesele și colaborările care se vor regăsi pe album se  numără Alec Baldwin ("The Best Thing That Ever Has Happened"), Antonio Banderas ("Take Me To The World"), Jamie Foxx ("Climb Ev'ry Mountain"), Seth MacFarlane ("Pure Imagination"), Melissa McCarthy ("Anything You Can Do"), Chris Pine ("I'll Be Seeing You"/ "I've Grown Accustomed To Your Face"), Anne Hathaway și Daisy Ridley ("At the Ballet") și Patrick Wilson ("Loving You").

Citește mai multe despre Barbra Streisand
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry lansează noul videoclip "Rise" pe 4 august - TEASER

Pe 4 august, Katy Perry va lansa noul videoclip ”Rise”, data lansării fiind anunțată printr-un teaser de 26 de secunde....

Închide