Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Amy Lee lansează un album cu cântece pentru copii. Ascultă "Dream Too Much" - AUDIO

Inspirată de nașterea primului ei copil, Amy Lee a înregistrat un album tematic, pe care fiul ei să-l poată asculta peste ani. Solista Evanescence a lucrat cu tatăl său, unchiul și cele două surori la un proiect de suflet, intitulat "Dream Too Much”, ce conține cântece pentru copii.

Publicat

pe

Amy Lee
Amy Lee

În 2014, Amy Lee a devenit mămică, acest eveniment schimbându-i major atât viața personală, cât și cea profesională. Familia este acum pe primul loc în lista priorităților sale, dovadă fiind și cel mai recent proiect: un material discografic ce conține exclusiv cântece pentru copii. Intitulat "Dream Too Much", albumul este inspirat de fiul artistei, Jack Lion, ce a împlinit recent 2 ani.

"Tata aducea mereu în discuții ideea de a face niște cântece de copii pentru Jack, să-i rămână ca amintire mai târziu”, a mărturisit Amy Lee într-un interviu acordat Rolling Stone.

Această idee a fost susținută și de soțul artistei, Josh, care i-a încurajat pe Amy și tatăl ei să înregistreze un album împreună.

”Ar trebui să faceți asta. Intrați pur și simplu în studio. Nu ați făcut asta niciodată, deși sunteți amândoi muzicieni.”

Ideea a prins astfel contur. Cei doi au intrat într-un studio din Fort Worth, Texas, și după câteva sesiuni, proiectul a acaparat și alți membri ai familiei Lee. Tatăl a preluat partea de ukulele și banjo, Amy cântă la voce împreună cu surorile Carrie și Lori, unchiul Tom s-a ocupat de chitară, bas și muzicuță, iar pe anumite porțiuni poate fi ascultat și gânguritul micuțului Jack.

"Ne-am spus de la început că nu contează dacă noi vom fi singurii care vom asculta acest album...a meritat pentru că înseamnă atât de mult pentru noi și pentru familia noastră. Așa că sunt foarte mândră de acest disc și mă simt împlinită acum, că am făcut asta împreună...Întotdeauna caut modalități noi prin care să-mi exprim creativitatea și proiectul ăsta a fost pentru mine o surpriză. Totul a venit parcă întâmplător și în același timp dintr-o zonă foarte pură. L-am făcut pentru noi și a ieșit în final ceva foarte frumos", a declarat Amy Lee.

Albumul "Dream Too Much" conține 12 piese vesele, desprinse din lumea copilăriei, ce deschid un nou orizont creativ pentru Amy Lee. Discul va fi pus în vânzare pe 30 septembrie.

Tracklist "Dream Too Much" - Amy Lee:

  1. Stand by Me
  2. Dream Too Much
  3. Bee and Duck
  4. I'm Not Tired
  5. Little Bird
  6. Alice
  7. Rubber Duckie
  8. Hello Goodbye
  9. Donkey and Chicken
  10. The End of the Book
  11. If You're a Star
  12. Goodnight My Love

Prima piesă extrasă de pe album este chiar cea care denumește materialul: ”Dream Too Much”.

Amy Lee - "Dream Too Much" - AUDIO

Comentează

Trending