Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

30 Seconds to Mars va lansa noul album în 2017 - teaser video

În această lună, fanii îl vor putea vedea pe Jared Leto în postura de Joker în filmul Suicide Squad. Dar, de curând, aceștia au primit vești și din universul muzical al vocalistului, legate de un nou album 30 Seconds to Mars.

Publicat

pe

30 Seconds to Mars
30 Seconds to Mars │ FOTO: www.facebook.com

Pe 1 august, trupa de rock alternative a postat pe pagina de Twitter un video care arată imagini din studio, de la repetiții și, dintr-un deșert desprins din filmele western. Jared a discutat despre acest subiect în noua ediție de la Rolling Stones, dar și în luna mai, în cadrul emisiunii The Ellen Show.

„Am fost la studio chiar astăzi și mă voi întoarce în studio chiar după emisiune. Lucrăm la un nou album, pe care sperăm că îl vom lansa foarte, foarte curând”, a declarat Jared Leto.

Ultimul album al trupei 30 Seconds to Mars, „Love, Lust, Faith and Dreams” a fost lansat în 2013 prin Virgin Record. Noul album va apărea prin Interscope Records, iar teaser-ul poate fi urmărit mai jos.

Totodată, Leto a mai lansat recent și o serie de scurt-metraje numită Great Wide Open. Ea se bazează pe parcurile naționale din America și aventurile incredibile prin care le poți explora. Referitor la filmul care va apărea pe 5 august, Jared Leto a declarat în cadrul unui interviu pentru Entertainment Weekly, că a început să se identifice cu personajul său, The Joker.

„A devenit o persoană reală. De fapt, nici nu știu dacă persoană este cuvântul potrivit. Cred că Jokerul trăiește undeva între realitate și altă dimensiune. E ca un shaman. E un rol intoxicant, însă ai permisiunea să încalci toate regulile și să te provoci atât pe tine cât și pe cei din jurul tău, într-un mod unic” a afirmat Jared Leto

30 Seconds to Mars este una dintre cele mai iubite formații de rock alternativ. Cu patru albume în discografie și peste 10 milioane de exemplare vândute, trupa a reușit să-și creeze un nume în industria muzicală într-un timp relativ scurt. După materialul de debut, intitulat „30 Seconds to Mars” (2002), al cărui succes comercial nu s-a ridicat poate la așteptări, au urmat discurile „A Beautiful Lie” (2005), „This Is War” (2009) și „Love, Lust, Faith and Dreams” (2013), ce au primit multiple certificări de aur și platină.

Comentează

Trending