Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

20 de ani de la „Macarena”

Cei de la Los Del Rio s-au mulțumit cu un singur hit - „Macarena”, care a reușit să se păstreze tânăr în memoria multor ascultători. Anul acesta, se împlinesc două decenii de când piesa a cucerit topurile muzicale.

Luna aceasta se împlinesc 20 de ani de când hitul „Macarena” cucerea posturile de radio și canalele de televiziune. Deși a fost înregistrată în 1993, piesa celor de Los Del Rio a cunoscut succesul abia în 1996, fiind și singura lor melodie celebră.  Datorită ei, cei de la VH1, i-au inclus pe artiști în topul „One Hit Wonder”, în 2002.

Inclus pe albumul „A mi me gusta”,  cântecul a pornit de la ideea celebrului dans pe care îl știți din videoclip, iar numele său - „Macarena” provine de la „Maria Magdalena”, care în spaniolă se pronunță „Ma'dalena”.

În urma unor studii efectuate de Spotify, piesa este ascultată în general de persoane cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani, iar în proporție de 52% - „Macarena” este ascultată de femei.

Citește mai multe despre Los Del Rio
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
U2 lansează albumul "Songs Of Experience" în 2017

U2 va lansa în 2017 un nou album, intitulat "Songs Of Experience". După lansarea discului, trupa va pleca în turneu.

Închide