Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

20 de ani de la „Macarena”

Cei de la Los Del Rio s-au mulțumit cu un singur hit - „Macarena”, care a reușit să se păstreze tânăr în memoria multor ascultători. Anul acesta, se împlinesc două decenii de când piesa a cucerit topurile muzicale.

Luna aceasta se împlinesc 20 de ani de când hitul „Macarena” cucerea posturile de radio și canalele de televiziune. Deși a fost înregistrată în 1993, piesa celor de Los Del Rio a cunoscut succesul abia în 1996, fiind și singura lor melodie celebră.  Datorită ei, cei de la VH1, i-au inclus pe artiști în topul „One Hit Wonder”, în 2002.

Inclus pe albumul „A mi me gusta”,  cântecul a pornit de la ideea celebrului dans pe care îl știți din videoclip, iar numele său - „Macarena” provine de la „Maria Magdalena”, care în spaniolă se pronunță „Ma'dalena”.

În urma unor studii efectuate de Spotify, piesa este ascultată în general de persoane cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani, iar în proporție de 52% - „Macarena” este ascultată de femei.

Citește mai multe despre Los Del Rio
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
U2 lansează albumul "Songs Of Experience" în 2017

U2 va lansa în 2017 un nou album, intitulat "Songs Of Experience". După lansarea discului, trupa va pleca în turneu.

Închide