Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Un single Nightwish se va auzi la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa de înot sincron a Australiei a anunțat că va folosi piesa trupei Nightwish, „Last Ride Of The Day” de pe albumul din 2012, „Imaginareum” la competiția din cadrul Jocurilor Olimpice 2016 de la Rio. Mai multe detalii în articol.
Nightwish 2012 - Session with Troy and Floor

Nightwish 2012 - Session with Troy and Floor (foto: Ville Juurikkala)

Piesa va fi interpretată în variantă orchestrală în timpul performanței echipei la Rio de Janeiro. Conform casei de discuri a trupei, Nuclear Blast, membrii se simt foarte onorați și urează echipei mult noroc.

„Combo-ul legendei simfonice Nightwish este peste tot - chiar și în sport! Echipa națională de înot sincron a Australiei au anunțat că vor folosi „Last Ride Of The Day” de pe albumul „Imaginareum” pentru rutina lor din cadrul Jocurilor Olimpice. Variantă orchestrală a cântecului va fi folosit în timpul performanței sportive de la Rio. Trupa se simte foarte onorată și urează mult noroc întregii echipe”, declară Nuclear Blast

Nightwish a anunțat recent că va avea parte de o pauză lungă în 2017, după ce va termina turneul pentru promovarea albumului „Endless Form Most Beautiful”.

„Este un sentiment ciudat, pentru că de-a lungul celor 20 de ani, nu m-am gândit niciodată în felul ăsta, de a te îndepărta pentru o perioadă. E mai mult din cauza inspirației sau a pasiunii de a începe un nou album, iar astea nu mai sunt acum. Profităm de acest an pe care îl vom avea liber, care este de altfel un privilegiu pentru noi.”, declară Tuomas Holopainen

Trupa va susține un show neoficial pentru a sărbători cei 20 de ani de existență, pe 20 august la Himos park în Jämsä, Finlanda. Totodată, trupa realizează ultimele retușuri cu concertul live care va fi lansat pe DVD anul viitor.

Citește mai multe despre Nightwish
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Selena Gomez este cea mai urmărită persoană de pe Instagram

Selena Gomez are o pasiune pentru Instagram, aplicația fiind platforma sa de socializare preferată. Această pasiune a transformat-o pe cântăreață...

Închide