Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Un single Nightwish se va auzi la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa de înot sincron a Australiei a anunțat că va folosi piesa trupei Nightwish, „Last Ride Of The Day” de pe albumul din 2012, „Imaginareum” la competiția din cadrul Jocurilor Olimpice 2016 de la Rio. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Nightwish 2012 - Session with Troy and Floor
Nightwish 2012 - Session with Troy and Floor │ FOTO: Ville Juurikkala nightwish.com

Piesa va fi interpretată în variantă orchestrală în timpul performanței echipei la Rio de Janeiro. Conform casei de discuri a trupei, Nuclear Blast, membrii se simt foarte onorați și urează echipei mult noroc.

„Combo-ul legendei simfonice Nightwish este peste tot - chiar și în sport! Echipa națională de înot sincron a Australiei au anunțat că vor folosi „Last Ride Of The Day” de pe albumul „Imaginareum” pentru rutina lor din cadrul Jocurilor Olimpice. Variantă orchestrală a cântecului va fi folosit în timpul performanței sportive de la Rio. Trupa se simte foarte onorată și urează mult noroc întregii echipe”, declară Nuclear Blast

Nightwish a anunțat recent că va avea parte de o pauză lungă în 2017, după ce va termina turneul pentru promovarea albumului „Endless Form Most Beautiful”.

„Este un sentiment ciudat, pentru că de-a lungul celor 20 de ani, nu m-am gândit niciodată în felul ăsta, de a te îndepărta pentru o perioadă. E mai mult din cauza inspirației sau a pasiunii de a începe un nou album, iar astea nu mai sunt acum. Profităm de acest an pe care îl vom avea liber, care este de altfel un privilegiu pentru noi.”, declară Tuomas Holopainen

Trupa va susține un show neoficial pentru a sărbători cei 20 de ani de existență, pe 20 august la Himos park în Jämsä, Finlanda. Totodată, trupa realizează ultimele retușuri cu concertul live care va fi lansat pe DVD anul viitor.

Trending