Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un nou musical de pe Broadway va fi inspirat din serialul "True Blood"

Sookie, Bill şi Eric au creat unul dintre cele mai celebre triunghiuri amoroase de pe micile ecrane, pe parcursul celor şapte sezoane din "True Blood". Acum fanii vampirilor vor avea ocazia de a-şi revedea personajele favorite într-un musical de pe Broadway, inspirat din povestea serialului.

Publicat

pe

Un nou musical îşi va face debutul pe Broadway, iar acesta va fi inspirat de celebrul serial cu vampiri - "True Blood", produs de HBO. Proiectul va fi regizat de Pam MacKinnon, alături de Alan Ball, cel care s-a ocupat de producţia celor şapte sezoane ale serialului.

Nathan Barr, compozitorul coloanei sonore a serialului, va fi implicat în producţia musicalului, în timp ce autoarea Elizabeth Scott se va ocupa de versuri. Pe lângă aceştia, la noua producţie vor mai lucra şi veterani de pe Broadway, printre care Ellen Foley, Claybourne Elder şi Ann Harada.

Scenariul musicalului este aproape finalizat, iar despre primul act, se spune că ar avea 132 de pagini.
Serialul "True Blood" a rulat pe HBO, în perioada 2008-2014, iar la baza sa au stat cărţile din seria "The Southern Vampire Mysteries", scrise de Charlaine Harris.

Acţiunea poveştii se petrecea într-un oraş fictiv - Bon Temps, unde vampirii se hrăneau cu sânge sintetic, pentru a putea locui alături de oameni. Din distribuţie au făcut parte actorii: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell şi Alexander Skarsgård.

Trending