Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Un hit Spice Girls a devenit imnul unei campanii care susține egalitatea între femei și bărbați

O nouă campanie denumită #WhatIReallyReallyWant a fost inițiată la începutul acestei veri și urmărește obținerea egalității de drepturi între femei și bărbați. Un videoclip de promovare al proiectului a fost realizat recent, iar imnul acestuia este hitul - „Wannabe”, al trupei Spice Girls.

Hitul „Wannabe” al celor de la Spice Girls a devenit imnul campaniei #WhatIReallyReallyWant, inițiate de Global Goals. Proiectul urmărește obținerea egalității între femei și bărbați, și este susținut de artiste precum Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Emma Watson și Paloma Faith.

Videoclipul de prezentare al campaniei este inspirat de cel lansat în anii '90, însă de această dată artistele britanice au fost înlocuite cu o serie de celebrități internaționale, printre care: actrița de la Bollywood - Jacqueline Fernandez,  cântăreața nigeriană - Seyi Shay, solistele din Africa de Sud -  Gigi Lamayne și Monoea, dansatoarea americancă -  Larsen Thompson, și coregrafa canadiancă - Taylor Hatala.

Videoclipul, regizat de MJ Delaney, vine însoțit de câteva mesaje, cum ar fi: protejarea femeilor împotriva violenței, șanse egale de educație, lupta împotriva mariajelor între minori și câștigarea egalității de drepturi între femei și bărbați, pe piața muncii.

Wannabe”, single-ul de debut al trupei Spice Girls, a fost lansat în 1996 și a ocupat prima poziție în topurile din Statele Unite și Marea Britanie. Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de la prima difuzare a piesei, iar studiile efectuate de Spotify au arătat că Londra este orașul în care melodia s-a ascultat de cele mai multe ori, fiind urmat apoi de Mexico City și Sao Paolo.

Citește mai multe despre Spice Girls
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
RoadkillSoda, confirmată pe Main Stage la Exit Festival 2016

Bucureştenii de la RoadkillSoda vor deschide ediţia Exit Festival de anul acesta, ce se va desfășura în perioada 7-10 iulie,...

Închide