Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trampolene - The Gangway - AUDIO

Trupa britanică Trampolene a lansat piesa „Tha Gangway”, o scrisoare de dragoste despre copilăria locului de baștină, în cazul artiștilor, Swansea. Varianta audio este disponibilă în articol.

Publicat

pe

„The Gangway este o epavă mică, abandonată în Swansea. Obișnuiam să stăm pe acolo, să ne jucăm cu o sticlă sau să lovim mingi vechi de fotbal. O tinerețe trecută, ai putea spune.”, declară solistul trupei, Jack Jones

Noua piesă a trupei Trampolene, „The Gangway” se învârte în jurul unei estetici poetice. Sună ca o piesă pe care Manics ar realiza-o și care ar fi inclusă pe albumul nou. Trampolene este o trupă britanică de rock alternative, din Swansea, Wales care s-a mutat în Londra. Ea este compusă din Jack Jones (vocal, chitară, recitare), Wayne Thomas (bas, vocal) și Rob Steele (tobe, vocal).

Trupa a fost în turneu prin Marea Britanie și la festivaluri, printre care Glastonbury și Isle of Wight. În 2016 au fost cap de afiș de cele mai multe ori în locații precum Londra, Manchester, Yorkshire, Swansea și la Centrul de Artă John Peel în Stowmarket.

Jack Jones a avut un recital solo, când a fost alături de trupa The Libertines, tot în 2016. L-a mai susținut și de Peter Doherty, în luna mai a aceluiași an în timpul turneului „Eudaimonia” unde a cântat la chitară.

Trending