Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Urmărește un trailer al noului videoclip filmat de Katy Perry - TEASER

Katy Perry a filmat un videoclip nou pentru piesa ”Rise”. Melodia este imn al Jocurilor Olimpice de vară de la Rio din august 2016.

Publicat

pe

Katy Perry
Katy Perry

În vreme ce fanii așteaptă cu nerăbdare un nou album, Katy Perry lansează o piesă cu un mesaj puternic, mulat foarte bine pe contextul socio-politic tulbure de la nivel mondial. Noul single al artistei se numește ”Rise” și vorbește despre unitate și puterea de a te ridica deasupra fricii (cu referire indirectă la atacurile teroriste tot mai frecvente din ultima perioadă). Datorită acestui mesaj, ce poate fi interpretat și ca un îndemn la curaj și performanță, piesa a fost aleasă de NBC Olympics pentru a deveni noul imn al Jocurilor Olimpice de vară de la Rio.

“Aceasta este o piesă la care lucrez de ceva ani și care a ieșit în sfârșit la suprafață. Am fost inspirată să o termin acum, și să nu o păstrez pentru următorul meu album, pentru că acum, mai mult ca niciodată, este nevoie ca oamenii din întreaga lume să fie uniți. Știu că împreună putem să ne ridicăm deasupra fricii - atât în țara noastră, cât și oriunde altundeva în lume. În acest sens, nu cred că există un exemplu mai bun de unitate decât Jocurile Olimpice, unde cei mai buni atleți se vor reuni la Rio, puternici și neînfricați, pentru a ne reaminti tuturor că putem fi uniți și hotărâți să dăm tot ce avem mai bun din noi. Sper ca această melodie să ne inspire să fim uniți și să ne ridicăm împreună. Sunt onorată că NBC Olympics a ales ca piesa aceasta să fie imnul acestei ediții a Jocurilor Olimpice și ca ”Rise” să se audă înainte și în timpul evenimentului de la Rio“, a declarat Katy Perry.

Pentru piesa ”Rise” a fost lansat deja un videoclip tematic, ce promovează Jocurile Olimpice de la Rio. Katy Perry pregătește însă și un al doilea videoclip, filmat pentru o mai bună expunere a piesei.

Katy Perry - "Rise" - TRAILER VIDEOCLIP

Trending