Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Taylor Swift, luată peste picior pe Wikipedia

Taylor Swift și Kanye West țin titlurile presei de câteva săptămâni încoace. Disputa dintre cei doi, pornită de la versurile unei piese lansate de Kanye, a acaparat întreg internetul, inclusiv pagina de Wikipedia a lui Taylor. Numele artistei a suferit astăzi modificări pe Wiki, persoana care i-a editat pagina luând-o peste picior pe Swift.

Taylor Swift

Într-o industrie muzicală ușor amorțită, fără evenimente de amploare la orizont, orice scandal mediatic devine titlu de presă. Subiectul poate rămâne ofertant chiar și pentru săptămâni întregi, dacă persoanele implicate în conflict se bucură de notorietate.

Așa se face că articolele de neocolit ale ultimelor săptămâni au fost cele care abordau disputa dintre Taylor Swift și Kanye West. Totul a pornit de la versurile ultimei piese a rapper-ului, ”Famous”. ”I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that b*tch famous”, recită Kanye în piesa lui, acompaniată de un videoclip scandalos, în care el și Kim Kardashian apar dezbrăcați alături de persoane publice precum Donald Trump, Rihanna și, desigur, Taylor Swift.

Așa cum era de așteptat, piesa și clipul au fost criticate, mulți așteptându-se ca rapper-ul să fie dat în judecată. Acest lucru nu s-a întâmplat încă, deși Taylor Swift și-a exprimat imediat dezgustul, susținând că piesa este ”ofensatoare și peiorativă”. Kanye a părut surprins de atitudinea artistei, declarând că i-a cerut acordul telefonic înainte de a lansa piesa. Taylor Swift a negat că ar fi știut de piesă sau că a aprobat versurile, ce a urmat fiind material de scenariu pentru un show de cancan.

Discuția telefonică dintre Kanye și Taylor Swift a fost înregistrată de Kim Kardashian și publicată online. Din înregistrare reiese că Taylor a știut de versul ”I feel like me and Taylor might still have sex” și că nu a pus la inimă vorbele lui Kanye, dându-și indirect acordul. Ceea ce lipsește, însă, de pe înregistrare, este partea ”I made that b*tch famous”, cu care Taylor Swift pare să aibă acum o problemă. Artista a subliniat într-o postare pe Instagram că acesta a fost versul despre care nu a știut și care a deranjat-o în mod special.

În urma acestor întâmplări, numele artistei din descrierea de pe Wikipedia a suferit ”ușoare modificări”. În loc de Taylor Alison Swift, la numele artistei apare (sau cel puțin apărea): ”Taylor ”People Will Side With Me If I Sue Kanye, Won't They” Alison Swift”. În traducere: ”Taylor ”Oamenii Mă Vor Susține Dacă Îl Dau În Judecată Pe Kanye, Nu-i Așa” Alison Swift

Printrscreen cu pagina de wiki a lui Taylor Swift

Screenshot cu pagina de wiki a lui Taylor Swift

De pe urma acestei ”telenovele” am putea trage și niște concluzii. Nu poți să fii multă vreme în centrul atenției fără să te murdărești pe mâini (vezi Miley Cyrus, Madonna, etc.). Și în lumea showbiz-ului astăzi poți fi Taylor Swift, mâine ”Taylor ”Oamenii Mă Vor Susține Dacă Îl Dau În Judecată Pe Kanye, Nu-i Așa” Alison Swift”.

Citește mai multe despre Kanye WestTaylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește un trailer al noului album Sophie Ellis-Bextor, "Familia" - VIDEO

Sophie Ellis-Bextor va lansa în luna septembrie un nou album, intitulat ”Familia”. Pentru promovarea discului, artista a filmat un trailer...

Închide