Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Taylor Swift, luată peste picior pe Wikipedia

Taylor Swift și Kanye West țin titlurile presei de câteva săptămâni încoace. Disputa dintre cei doi, pornită de la versurile unei piese lansate de Kanye, a acaparat întreg internetul, inclusiv pagina de Wikipedia a lui Taylor. Numele artistei a suferit astăzi modificări pe Wiki, persoana care i-a editat pagina luând-o peste picior pe Swift.

Publicat

pe

Taylor Swift

Într-o industrie muzicală ușor amorțită, fără evenimente de amploare la orizont, orice scandal mediatic devine titlu de presă. Subiectul poate rămâne ofertant chiar și pentru săptămâni întregi, dacă persoanele implicate în conflict se bucură de notorietate.

Așa se face că articolele de neocolit ale ultimelor săptămâni au fost cele care abordau disputa dintre Taylor Swift și Kanye West. Totul a pornit de la versurile ultimei piese a rapper-ului, ”Famous”. ”I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that b*tch famous”, recită Kanye în piesa lui, acompaniată de un videoclip scandalos, în care el și Kim Kardashian apar dezbrăcați alături de persoane publice precum Donald Trump, Rihanna și, desigur, Taylor Swift.

Așa cum era de așteptat, piesa și clipul au fost criticate, mulți așteptându-se ca rapper-ul să fie dat în judecată. Acest lucru nu s-a întâmplat încă, deși Taylor Swift și-a exprimat imediat dezgustul, susținând că piesa este ”ofensatoare și peiorativă”. Kanye a părut surprins de atitudinea artistei, declarând că i-a cerut acordul telefonic înainte de a lansa piesa. Taylor Swift a negat că ar fi știut de piesă sau că a aprobat versurile, ce a urmat fiind material de scenariu pentru un show de cancan.

Discuția telefonică dintre Kanye și Taylor Swift a fost înregistrată de Kim Kardashian și publicată online. Din înregistrare reiese că Taylor a știut de versul ”I feel like me and Taylor might still have sex” și că nu a pus la inimă vorbele lui Kanye, dându-și indirect acordul. Ceea ce lipsește, însă, de pe înregistrare, este partea ”I made that b*tch famous”, cu care Taylor Swift pare să aibă acum o problemă. Artista a subliniat într-o postare pe Instagram că acesta a fost versul despre care nu a știut și care a deranjat-o în mod special.

În urma acestor întâmplări, numele artistei din descrierea de pe Wikipedia a suferit ”ușoare modificări”. În loc de Taylor Alison Swift, la numele artistei apare (sau cel puțin apărea): ”Taylor ”People Will Side With Me If I Sue Kanye, Won't They” Alison Swift”. În traducere: ”Taylor ”Oamenii Mă Vor Susține Dacă Îl Dau În Judecată Pe Kanye, Nu-i Așa” Alison Swift

Printrscreen cu pagina de wiki a lui Taylor Swift

Screenshot cu pagina de wiki a lui Taylor Swift

De pe urma acestei ”telenovele” am putea trage și niște concluzii. Nu poți să fii multă vreme în centrul atenției fără să te murdărești pe mâini (vezi Miley Cyrus, Madonna, etc.). Și în lumea showbiz-ului astăzi poți fi Taylor Swift, mâine ”Taylor ”Oamenii Mă Vor Susține Dacă Îl Dau În Judecată Pe Kanye, Nu-i Așa” Alison Swift”.

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" a doborât un record pe Disney +

Taylor Swift a stabilit un nou record pe platforma Disney + odată cu lansarea filmului său muzical "Eras Tour". Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

"Taylor Swift: The Eras Tour (Versiunea lui Taylor)" a avut 4,6 milioane de vizionări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare. Astfel, a devenit cel mai de succes film muzical din istoria platformei de streaming. Chiar și cei care nu au avut răbdare să vadă filmul până la capăt au contribuit la succesul acestuia. "The Eras Tour" a adunat un total de 16,2 milioane de ore vizualizate.

"Taylor Swift: The Eras Tour" a debutat pe Disney+ la nivel mondial pe 14 martie. Pelicula include cinci cântece bonus: "Cardigan", plus patru variante acustice: "Death by a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are in Love" și "I Can See You".

Disney a plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul "The Eras Tour", produs de compania lui Taylor Swift.

La lansarea în cinematografe, "Taylor Swift: The Eras Tour" a generat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global după debutul său din 13 octombrie, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Pe 13 decembrie, de ziua de naștere a artistei, filmul a fost lansat digital prin Universal Pictures, într-o variantă ce cuprinde trei melodii bonus care nu au fost auzite în cinematografe - "Wildest Dreams", "The Archer" și "Long Live" - care sunt și ele în versiunea de pe Disney+.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" va fi disponibil pe Disney +

Filmul-concert "The Eras Tour", ce documentează turneul cu același nume susținut de Taylor Swift, va fi disponibil de vizionat pe Disney +, din luna martie.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Succesul "The Eras Tour" pare că nu mai ajunge la fundul sacului. Filmul-concert care a doborât recorduri, la fel ca turneul mondial, poate fi urmărit de un public mai larg începând cu data de 15 martie. Surprizele nu se opresc aici. Varianta de pe Disney + va beneficia de piese care nu s-au auzit în versiunea de la cinema. Este vorba despre "cardigan" și alte patru melodii acustice, nedezvăluite încă.

"<<The Eras Tour>> a fost un adevărat fenomen care a emoționat și continuă să emoționeze fanii din întreaga lume. Suntem foarte încântați să aducem acest concert electrizant publicului, oriunde s-ar afla, exclusiv pe Disney+", a transmis Bob Iger, CEO-ul Disney.

Anunțul că "The Eras Tour" ajunge pe Disney + vine după ce Taylor Swift a făcut istorie la gala Premiilor Grammy 2024: "Midnights" a câștigat trofeul pentru "Albumul anului", marcând a patra victoriei a cântăreței la această categorie. Mai mult, în acea seară, Swift a anunțat și următorul album de studio, "The Tortured Poets Department".

Lansat în octombrie 2023, "Taylor Swift: The Eras Tour" a încasat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023, și a avut o durată de 2 ore și 45 de minute.

TRAILER "Taylor Swift: The Eras Tour"

Citește în continuare

Albume noi

Taylor Swift lansează un nou album - "The Tortured Poets Department" - TRACKLIST

Sursele de inspirație ale lui Taylor Swift par inepuizabile, artista declarând că a pregătit un nou album de studio. Se intitulează "The Tortured Poets Department" și urmează să fie lansat pe 19 aprilie. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Videoclip Taylor Swift - Bejeweled
Videoclip Taylor Swift - Bejeweled │ FOTO: captură YouTube

Taylor Swift a fost una dintre marile câștigătoare ale Premiilor Grammy 2024. Artista de 34 de ani a plecat acasă cu două trofee pentru discul "Midnights". Este vorba despre "Albumul anului" și "Cel mai bun album pop". Odată cu această reușită, Swift a devenit primul artist care a obținut de patru ori trofeul "Albumul anului".

În discursul de acceptare a trofeului pentru "Albumul anului", Taylor Swift a declarat că în ultimii doi ani a lucrat la un nou material discografic, intitulat "The Tortured Poets Department".

"Bine, acesta este cel de-al 13-lea Grammy al meu, numărul meu norocos. Nu știu dacă v-am spus vreodată asta. Vreau să le mulțumesc membrilor Academiei de Înregistrări pentru că au votat astfel, dar știu că modul în care a votat Academia de Înregistrări este o ilustrare directă a pasiunii fanilor. Așa că vreau să le mulțumesc fanilor, spunându-vă un secret pe care l-am păstrat față de voi în ultimii doi ani, și anume că noul meu album va apărea pe 19 aprilie. Se numește << The Tortured Poets Department>>. O să merg chiar acum în culise să public coperta. Vă mulțumesc! Vă iubesc!"

Într-adevăr, cântăreața a postat la scurt timp o imagine cu ceea ce pare a fi artwork-ul albumului, dar și o imagine cu câteva versuri scrise de mână. Textul este semnat: "Cu stimă, Președintele <<The Tortured Poets Department>>".

TRACKLIST "The Tortured Poets Department":

  1. Fortnight [ft. Post Malone]
  2. The Tortured Poets Department
  3. My Boy Only Breaks His Favorite Toys
  4. Down Bad
  5. So Long, London
  6. But Daddy I Love Him
  7. Fresh Out the Slammer
  8. Florida!!! [ft. Florence and the Machine]
  9. Guilty as Sin?
  10. Who’s Afraid of Little Old Me?
  11. I Can Fix Him (No Really I Can)
  12. LOML
  13. I Can Do It With a Broken Heart
  14. The Smallest Man Who Ever Lived
  15. The Alchemy
  16. Clara Bow
  17. The Manuscript (Bonus Track)

Taylor Swift a fost nominalizată anul acesta la șase Premii Grammy. Pe lângă cele două premii câștigate, artista a mai intrat în lupta pentru trofeu la categoriile "Cea mai bună interpretare pop solo" ("Anti-Hero"), "Cântecul anului" ("Anti-Hero"), "Înregistrarea anului" ("Anti-Hero") și "Cel mai bun duo/grup pop" pentru "Karma" (feat. Ice Spice).

Succesul de la Premiile Grammy 2024 nu face decât să completeze o listă deja lungă de reușite ale cântăreței. Doar anul trecut, Swift a doborât recorduri cu Eras Tour și cu filmul-concert care documentează turneul. Pe 7 februarie, artista va relua turneul în Japonia și Australia, apoi ajunge în Europa și U.K., revenind în SUA în octombrie și noiembrie.

Citește în continuare

Trending