Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tarja Turunen: „suntem foarte inspirați” de latura întunecată

Tarja Turunen, fosta solistă Nightwish, a explicat inspirația pentru titlul viitorului album, „The Shadow Self” și care este legătura laturii întunecate pe care toți artiștii o dețin. Mai multe detalii în articol.

„Am dat peste un interviu mai vechi cu Annie Lennox pe internet și citeam despre acel „shadow self”, partea întunecată care se află în noi toți. Fiecare dintre noi are o parte întunecată și ar trebui să apreciem faptul că există, în special în noi, artiștii, pentru că suntem foarte inspirați de ea. Mulți scriitori sau artiști în general, scriu cântece întunecate. Probabil că nici măcar nu înțelegem de unde vine tot acest întuneric. De mulți ani am realizat că am această latură, chiar dacă sunt o persoană foarte pozitivă. Totuși, este ceva întunecat care mă face să scriu și să creez în general, iar acest lucru afectează tot ce fac. Tind să cred că este un întuneric frumos. Și așa, am găsit interviul cu Annie care a fost foarte motivațional. Ea povestea despre latura întunecată pe care o  numea „shadow self” (umbra proprie) și am zis că este un titlu foarte bun pentru un album. Chiar am simțit că ăsta este titlul. De acolo vine tot.”, declară Tarja Turunen

Albumul "The Shadow Self"conține 11 piese, printre care regăsim și o colaborare interesantă cu Alissa White-Gluz de la ARCH ENEMY. Materialul va fi lansat pe 5 august 2016, până atunci putând fi precomandat în diverse formate, inclusiv CD sau, în ediție specială - CD+DVD.

Tracklist "The Shadow Self" - Tarja:

 1. Innocence
 2. Demons In You (feat. ARCH ENEMY's Alissa White-Gluz)
 3. No Bitter End
 4. Love To Hate
 5. Supremacy
 6. The Living End
 7. Diva
 8. Eagle Eye
 9. Undertaker
 10. Calling From The Wild
 11. Too Many

În așteptarea albumului „The Shadow Self”, Tarja a lansat „The Brightest Void”, un material audio cu 50 de minute de muzică, care va îndulci așteptarea până în august. „The Brightest Void” a fost lansat pe 3 iunie 2016 și conține colaborări incredibile cu: finlandezul Michael Monroe (Hanoi Rocks), Chad Smith și un nou mix al piesei „Paradise (What About Us)” în colaborare cu Within Temptation. Odată cu noul album, artista a lansat și un videoclip, „No Bitter End”.

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spice Girls se reunește cu un alt nume de trupă - „GEM”

Mel B, Geri Halliwell și Emma Bunton vor cânta din nou împreună, folosind un alt nume de trupă - „GEM”....

Închide