Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Super Movie", o piesă nouă Lana Del Rey apărută online - AUDIO

În stilul deja devenit clasic, o piesă nouă, nelansată încă de Lana Del Rey, a apărut pe internet. Melodia se numește "Super Movie" și poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Lana Del Rey
Lana Del Rey

Cu sau fără un album în pregătire, fanii Lana Del Rey pot asculta aproape oricând piese noi ale artistei. Tot ce trebuie să facă este să caute pe Soundcloud sau YouTube și cu siguranță vor găsi cel puțin o compoziție nouă pe lună.

Dacă nu ați mai ascultat de mult melodii noi Lana Del Rey, puteți recupera acum. Încă o piesă nelansată oficial și-a făcut apariția pe internet. Melodia se numește "Super Movie" și pare a fi o variantă reeditată a unui demo mai vechi al artistei, ”On Our Way”.

Lana Del Rey - "Super Movie" - AUDIO

În noiembrie 2015, Lana Del Rey a înregistrat un cover al piesei "Some Things Last a Long Time", compuse de Daniel Johnston, un muzician diagnosticat cu schizofrenie și tulburare bipolară. Noua versiune a compoziției se regăsește pe coloana sonoră a unui scurtmetraj ce prezintă povestea emoționantă a lui Johnston.

"M-a mișcat povestea lui. A fost tristă. M-a emoționat. Sunt atât de multe dimensiuni într-o singură cameră: trecutul și prezentul pe aceeași filă, și apoi el, lângă noi, uitându-se la el în acest documentar. Ceea ce sper să se întâmple cu el după acest scurtmetraj este ca, în timp ce pictează singur în casa lui, să conștientizeze că a influențat cu adevărat viețile multor oameni. Mie mi-a schimbat cu certitudine perspectiva și modul de a gândi", detalia Lana Del Rey într-un interviu acordat publicației Billboard cu ocazia premierei scurtmetrajului.

PUBLICITATE
Comentează

Trending