Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Sting & The Last Bandoleros - "Next to You", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Sting a fost invitat în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live” pentru a discuta despre următorul său album. Cu acest prilej, muzicianul a interpretat piesa "Next to You" din repertoriul The Police, alături de noua lui trupă, The Last Bandoleros.
Sting - ”Next To You”, live la Jimmy Kimmel

Sting - ”Next To You”, live la Jimmy Kimmel

Sting pregătește lansarea unui nou album de studio. Intitulat ”57th & 9th, discul se află încă în lucru, dar într-un stadiu avansat. Noul material discografic va avea un sound rock pronunțat, urmând să conțină o piesă în memoria lui Prince.

Deși albumul nu are încă o dată de lansare stabilită, Sting a început deja promovarea LP-ului. Muzicianul a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a discuta despre acest material în lucru, dar și despre alte proiecte în desfășurare. Cu acest prilej, Sting a interpretat și o piesă live, alături de noua sa trupă de instrumentiști, The Last Bandoleros. Melodia aleasă pentru apariția din show-ul lui Jimmy Kimmel a fost ”Next to You”, o piesă de pe albumul de debut The Police, ”Outlandos d'Amour”.

Sting & The Last Bandoleros - "Next to You", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Compozitor, interpret, autor, actor și activist, Sting s-a născut în Newcastle. În 1977  s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame. A urmat apoi cariera solo. Din 1985 încoace, Sting a lansat nu mai puțin de 14 albume solo. Muzicianul a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo dar și alături de The Police. Ca artist solo a câștigat alte 10 Premii Grammy, un Golden Globe și un Emmy, fiind de trei ori nominalizat la Oscar.

Sting a concertat la București în iulie 2013. Evenimentul a avut loc la Romexpo, în prezența a peste 6.000 de fani.

Citește mai multe despre Sting
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sophie Ellis-Bextor lansează albumul "Familia" - TEASER

Sophie Ellis-Bextor va lansa în luna septembrie un nou album, intitulat ”Familia”. Cel de-al 6-lea disc din cariera artistei britanice...

Închide