Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Sting & The Last Bandoleros - "Next to You", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Sting a fost invitat în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live” pentru a discuta despre următorul său album. Cu acest prilej, muzicianul a interpretat piesa "Next to You" din repertoriul The Police, alături de noua lui trupă, The Last Bandoleros.
Sting - ”Next To You”, live la Jimmy Kimmel

Sting - ”Next To You”, live la Jimmy Kimmel

Urmărește-ne pe

Sting pregătește lansarea unui nou album de studio. Intitulat ”57th & 9th, discul se află încă în lucru, dar într-un stadiu avansat. Noul material discografic va avea un sound rock pronunțat, urmând să conțină o piesă în memoria lui Prince.

Deși albumul nu are încă o dată de lansare stabilită, Sting a început deja promovarea LP-ului. Muzicianul a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a discuta despre acest material în lucru, dar și despre alte proiecte în desfășurare. Cu acest prilej, Sting a interpretat și o piesă live, alături de noua sa trupă de instrumentiști, The Last Bandoleros. Melodia aleasă pentru apariția din show-ul lui Jimmy Kimmel a fost ”Next to You”, o piesă de pe albumul de debut The Police, ”Outlandos d'Amour”.

Sting & The Last Bandoleros - "Next to You", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Compozitor, interpret, autor, actor și activist, Sting s-a născut în Newcastle. În 1977  s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame. A urmat apoi cariera solo. Din 1985 încoace, Sting a lansat nu mai puțin de 14 albume solo. Muzicianul a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo dar și alături de The Police. Ca artist solo a câștigat alte 10 Premii Grammy, un Golden Globe și un Emmy, fiind de trei ori nominalizat la Oscar.

Sting a concertat la București în iulie 2013. Evenimentul a avut loc la Romexpo, în prezența a peste 6.000 de fani.

Citește mai multe despre Sting
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sophie Ellis-Bextor lansează albumul "Familia" - TEASER

Sophie Ellis-Bextor va lansa în luna septembrie un nou album, intitulat ”Familia”. Cel de-al 6-lea disc din cariera artistei britanice...

Închide