Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Într-o "industrie aflată în haos", Sting pregătește lansarea unui album rock

Sting va lansa un album cu muzică rock. Intitulat ”57th & 9th”, discul va fi ”mai rock decât orice altceva lansat de el în ultimii ani”, deși, spune Sting, ”nu mai e ca pe vremuri”, iar ”rock & roll-ul este acum mai mult un gen muzical ce ține de tradiție”.

Publicat

pe

Sting în concert la București pe 31 iulie 2013

57th & 9th” este noul album Sting, ce va surprinde cel mai probabil publicul și-l va face să-și amintească de vremurile bune ale rock-ului. Deși discul se află în lucru și nu are încă o dată de lansare, Sting a dorit să ofere câteva detalii în avans.

”E mai rock decât orice altceva lansat de mine în ultimii ani”, a specificat Sting într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Pentru acest album, Sting a lucrat cu un nou producător - Martin Kierszenbaum. Acesta crede, fără modestie, că noul disc ar putea fi cam la fel de bun ca ”Synchronicity”.

”Majoritatea pieselor au fost rezultatul spontaneității. S-a tras din prima sau a doua încercare. Nu cred că l-am mai văzut într-o formă atât de bună de la ”Synchronicity” încoace”, a indicat Kierszenbaum.

Contextul în care ”57th & 9th” va fi lansat nu este tocmai unul prielnic, dar Sting ignoră climatul tulbure al muzicii și-și propune ”să facă ce vrea”.

"Industria muzicală se află într-o stare de haos și flux continuu. Nu am nicio idee ce așteptări sunt acum. Nu mai e ca pe vremuri. Rock & roll-ul este acum mai mult un gen muzical ce ține de tradiție. Nu mai unește societatea, așa cum o făcea în trecut", a declarat Sting.

Pentru mine, cel mai important aspect al muzicii este elementul surpriză. Așa că o să continui să surprind lumea, indiferent de consecințe. E călătoria mea, oricine dorește să mă însoțească este bine-venit. Chiar fac tot ce vreau eu", a spus Sting, râzând.

Pe albumul ”57th & 9th” va fi inclusă o piesă în memoria lui Prince, intitulată "50,000". Balada a fost compusă de Sting chiar în săptămâna în care Prince a murit.

În prezent, Sting se află în turneu cu Peter Gabriel. ”Paper Scissors Tour” a debutat pe 21 iunie în Columbus și se va încheia pe 24 iulie în Edmonton.

Trending