Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Steven Tyler: „Vreau ca Joe să trăiască. Sunt foarte neliniștit”

Steven Tyler spune că este „foarte neliniștit și îngrijorat” că nu a mai primit vești de la membrul trupei Aerosmith Joe Perry, care a căzut de pe scenă și a fost internat duminică în timpul unui show Hollywood Vampires. Mai multe detalii, în articol.

Publicat

pe

Solistul Aerosmith, Steven Tyler, a declarat pentru Billboard că a lăsat multe mesaje telefonice pentru a se interesa de chitarist, dar fără niciun răspuns.

„Începe să mă sperie puțin. Știu că nu scot nimic, dar el se recuperează, e foarte bun, a clacat, oboseala. Dar îmi cunosc fratele. El este un om pasionat de arta așa cum sunt și eu, știu asta. Mereu îmi spune să fac trei, patru show-uri Aerosmith la rând și nu pot. Mi-aș distruge vocea. Știu cum să am grijă de cariera mea, de sănătatea mea și Joe este foarte dedicat. Cred că el este acolo și cineva îl încarcă cu prea multe. Fac în jur de opt sau nouă spectacole la rând, sau cinci la rând. Cred că sunt prea aglomerați. Ar trebui să verifice un pic situația. Nu mai suntem tineri, știi?”

Tyler mai adaugă că prima lui grijă este pentru însănătoșirea prietenului său vechi și nu pentru viitorul trupei Aerosmith, care are programat un turneu în America de Sud pe 29 septembrie.

„Nu mă interesează trupa. Vreau ca Joe să trăiască. Sunt foarte neliniștit și îngrijorat acum când nici măcar nu primesc vești. Sunt un pic descurajat și asta mă sperie. Nu știu dacă este din cauza căldurii sau se suprasolicită sau face lucrurile greșit din cauza pasiunii sale. Nu știu ce se întâmplă, dar știu că nimeni nu vorbește cu mine. Pot spune doar că Joe este fratele meu și că îl iubesc foarte mult.”, mai declară Steven Tyler

Hollywood Vampires au anulat evenimentul de luni seară de la „The Late Show With Stephen Colbert”, dar au cântat joi (12 iulie) în Kettering, Ohio. În timp ce Perry nu a putu ajunge la Fraze Pavilion, membrii trupei - Alice Cooper, actorul Johnny Depp, fostul toboșar Guns'n'Roses Matt Sorum și basistul trupei Stone Temple Pilots Robert DeLeo - setau amplificatoarele și alte echipamente muzicale pentru a ocupa locul unde el obișnuia să stea. Mai mult, butoanele au avut inițialele lui Perry.

Trending