Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Steven Tyler va juca într-un film horror

Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, va juca în filmul horror „Happy Birthday”. Detalii despre noua producție și trailer, în articol.

(foto: Associated Press)

Partea scenaristică și de producere a fost realizată de vechiul prieten și colaborator al artistului, Casey Tebo. Tyler va interpreta un personaj nebun, de tipul unui cowboy sub numele de Kasape Suka. Întâmplările se petrec într-un cartel de droguri mexican. În film vor mai apărea Matt Bush, Britne Oldford și Matt Willig.

Povestea se va învârti în jurul lui Brady Baxer care a aflat că prietena lui îl înșeală. Așa că, cel mai bun prieten al său, Tommy Quinn, decide că singurul mod prin care poate să-i ia grijile de pe cap este o călătorie în întunericul orașului Mexicali. Lucrurile iau o altă turnură când întâlnesc pe o alee întunecată un ghid cu numele de „The Mexican Cowboy”. Sex, droguri, tortură și două americance puse pe rele, transformă ziua de naștere a lui Brady în cel mai mare coșmar al său.

Steven l-a adus pentru prima dată pe Tebo în tabăra Aerosmith în jurul anului 2009, o perioadă de altfel turbulentă în istoria trupei.

„Se întâmplau multe lucruri atunci cu trupa și m-am enervat și m-am gândit că ar trebui să încep să filmez măcar pentru o zi viața din turneu. Așa că l-am adus pe Tebo și a făcut o treabă minunată, a început să filmeze secvențele și a devenit videograful nostru de turneu.”, declară Steven Tyler

Tyler și-a mai împrumutat vocea în roluri pentru „Hot In Cleveland” și „Wonder Pets”. A mai apărut și în serialele „Two And A Half Men” și drama ABC, „Nashville”. Trailerul filmului „Happy Birthday” poate fi urmărit mai jos.

Citește mai multe despre Steven Tyler
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un single Nightwish se va auzi la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa de înot sincron a Australiei a anunțat că va folosi piesa trupei Nightwish, „Last Ride Of The Day” de...

Închide