Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Steven Tyler va juca într-un film horror

Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, va juca în filmul horror „Happy Birthday”. Detalii despre noua producție și trailer, în articol.

Publicat

pe

│ FOTO: Associated Press

Partea scenaristică și de producere a fost realizată de vechiul prieten și colaborator al artistului, Casey Tebo. Tyler va interpreta un personaj nebun, de tipul unui cowboy sub numele de Kasape Suka. Întâmplările se petrec într-un cartel de droguri mexican. În film vor mai apărea Matt Bush, Britne Oldford și Matt Willig.

Povestea se va învârti în jurul lui Brady Baxer care a aflat că prietena lui îl înșeală. Așa că, cel mai bun prieten al său, Tommy Quinn, decide că singurul mod prin care poate să-i ia grijile de pe cap este o călătorie în întunericul orașului Mexicali. Lucrurile iau o altă turnură când întâlnesc pe o alee întunecată un ghid cu numele de „The Mexican Cowboy”. Sex, droguri, tortură și două americance puse pe rele, transformă ziua de naștere a lui Brady în cel mai mare coșmar al său.

Steven l-a adus pentru prima dată pe Tebo în tabăra Aerosmith în jurul anului 2009, o perioadă de altfel turbulentă în istoria trupei.

„Se întâmplau multe lucruri atunci cu trupa și m-am enervat și m-am gândit că ar trebui să încep să filmez măcar pentru o zi viața din turneu. Așa că l-am adus pe Tebo și a făcut o treabă minunată, a început să filmeze secvențele și a devenit videograful nostru de turneu.”, declară Steven Tyler

Tyler și-a mai împrumutat vocea în roluri pentru „Hot In Cleveland” și „Wonder Pets”. A mai apărut și în serialele „Two And A Half Men” și drama ABC, „Nashville”. Trailerul filmului „Happy Birthday” poate fi urmărit mai jos.

Trending