Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Spice Girls se reunește cu un alt nume de trupă - „GEM”

Mel B, Geri Halliwell și Emma Bunton vor cânta din nou împreună, folosind un alt nume de trupă - „GEM”. Cele trei membre Spice Girls pregătesc o serie de surprize pentru fanii grupului, iar una dintre acestea ar putea fi chiar o piesă nouă.

Publicat

pe

Cu ocazia aniversării celor 20 de ani, trupa Spice Girls se reunește sub formă de trio. Melanie Brown, Geri Halliwell și Emma Bunton au postat zilele trecute un videoclip adresat fanilor, prin care anunțau că pregătesc o surpriză mare și că vor cânta din nou împreună, folosind numele „GEM” (Geri, Emma, Melanie). Cele trei membre Spice Girls s-au întors deja în studio și pregătesc o piesă nouă.

Săptămâna trecută s-au împlinit 20 de ani, de când Spice Girls a debutat în industria muzicală, cucerind topurile din Marea Britanie, S.U.A., Australia, Franta, Germania, Olanda, Elveția și Suedia.

În perioada 1996-2000, artistele au lansat zece single-uri în Anglia, iar nouă dintre ele au ocupat prima poziție în clasamentele muzicale.

Geri Halliwell a părăsit trupa înainte de înregistrarea ultimului album - „Forever” (2000), urmând apoi destrămarea întregului  grup. Cele cinci membre s-au reunit șapte ani mai târziu pentru un turneu mondial, participând și la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Victoria Beckham nu este interesată să se întoarcă în trupă, fiind momentan preocupată de cariera sa în industria modei, dar și de familie. Melanie Chisholm a refuzat să se alăture colegelor sale, dorind să se axeze pe proiectele sale solo.

Comentează

Trending