Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Slayer va avea propriile benzi desenate

Slayer și casa de discuri Nuclear Blast, au făcut echipă Dark Horse Comics pentru un nou material. Mai multe detalii în articol.

Slayer

Benzile desenate vor fi formate din trei părți și vor avea la bază tema videoclipurilor „Repentless” și „You Against You”, realizate de BJ McDonnell. Primul material, „Slayer: Repentless, Vol. 1”, va apărea la sfârșitul acestui an.

„Mă gândesc la cântecele pe care le scriu ca la o poveste. Toate sunt vizuale. BJ a reușit să le pună cap la cap.”, declară chitaristul Slayer, Kerry King

Benzile desenate au fost scrise de Jon Schnepp, fostul director „Metalocalypse” care a realizat seriile animate ale trupei Avenged Sevenfold pentru videoclipul „Hail To The King” și pentru „Downfall” al trupei Exodus.

„Filosofia mea este că atâta timp cât oricine lucrează la orice care are legătură cu Slayer, conceptele videoclipurilor de exemplu, să fie lăsați să facă acel lucru. Așa am ajuns să lucrăm cu Larry Carroll pentru Reign In Blood, South Of Heaven și Seasons In The Abyss, Noi i-am dat titlurile cântecelor, versurile, doar lucruri din care să reiasă idei. Nu am fost un mare fan al benzilor desenate, dar mi-au plăcut filmele cum sunt X-Men, The Avengers, Iron Man, Thor.”, mai declară chitaristul

Piesa „You Against You” a fost lansată în luna martie a acestui an și are o tentă violentă despre oamenii care sunt proprii lor inamici și nu reușesc să reușească în ciuda tuturor oportunităților pe care le au. Acțiunea se desfășoară în jurul lui Wyatt (Jason Trost), rebelul care are un petic negru pe un ochi și spune povestea circumstanțelor care l-au trimis în închisoare pe nedrept.

Citește mai multe despre Slayer
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus și Zoë Kravitz au lansat o piesă împreună - AUDIO

După o pauză de un an, Miley Cyrus revine în atenția fanilor cu un nou single „Teardrop”, lansat în colaborare...

Închide