Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Skillet - Back From The Dead - AUDIO

Skillet a lansat o nouă piesă, extrasă de pe mult așteptatul album, „Unleashed”. Single-ul „Back From The Dead” poate fi ascultat în articol.

Piesa este extrasă de pe noul album al trupei, „Unleashed”, care va fi lansat pe 5 august 2015. Materialul conține 12 piese și îi urmează celui din 2013, „Rise”. De la rifful puternic de la începutul single-ului „Feel Invincible” până la finalul memorabil al piesei „The Resistance”, este clar că trupa a creat un album care lasă muzica să vorbească puternic, în timp ce livrează câteva dintre cele mai personale cântece din colecția lor de până acum.

„Mi-am dorit să fac un album care ar putea face oamenii să simtă muzica. Am mereu intenția de a scrie cântece prin care oamenii se regăsesc, dar de data aceasta nu am vrut doar să văd cum cântecele se conectează din punct de vedere al versurilor, ci cum se conectează din punct de vedere muzical.”, declară vocalistul și basistul trupei, John Cooper

Piese precum „Back From The Dead”, „Stars” și „Out Of Hell” demonstrează talentul trupei care a generat o bază întreagă de fani, un album premiat cu platină și nominalizări multiple la Grammy.
Formată din soț și soție, John (vocal, bas) și Korey Cooper (chitară ritmică, clape, programming, backing vocal), Seth Morrison (chitară) și Jen Ledger (tobe, vocal), trupa a compus toate cântecele de pe „Unleashed”. Încă o dată, ei au colaborat cu Brian Howes (Daughtru, Halestorm, Nickelback), Kevin Churko (Ozzy osbourne, Disturbed, Five Finger Death Punch), Neal Avron (Twenty One Pilots, Walk The Moon, Fall Out Boy, Linkin Park) și Seth Mosley (Newboys, Tobymac), doar că de această dată pentru a crea „Unleashed”.

Citește mai multe despre Skillet
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Perry s-a prăbușit în culise în timpul unui concert Hollywood Vampires

Joe Perry a dispărut de pe scenă în timp ce susținea un concert alături de colegii din Hollywood Vampires. Ajuns...

Închide