Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Schiller, despre noul album "Future": "Este emoțional, optimist, pe alocuri mistic"

Schiller a dezvăluit detalii despre noul album ”Future”, pe care îl va prezenta publicului din România în concertul de la București de pe 22 octombrie. Potrivit artistului, materialul este "emoțional, optimist, pe alocuri mistic".
DJ Schiller

DJ Schiller

DJ SCHILLER, reputatul artist de muzică electronică (chill out/trance) ce a ajuns în atenția publicului cu piese precum ”I Feel You”, ”A Beautiful Day” și ”I Miss You”, va susține primul concert în România pe 22 octombrie 2016. Inclus în turneul de promovare a celui mai recent album, “Future”, evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București.  SCHILLER va fi acompaniat de echipa sa completă de instrumentiști (chitară, bas, clapă, baterie și voce).

Înaintea concertului de la București, Schiller a oferit detalii despre sound-ul pieselor de pe albumul "Future".

“Fiecare piesă e ca și cum ți-ai imagina un film, întreg albumul te poate duce cu gândul la coloana sonoră a unei pelicule în care te regăsești, în care poți simți “Paradisul”. Este nou, este emoțional, optimist, pe alocuri mistic; este liniștitor, este un nou material care te va determină să plutești. Vei fi furat de val ascultându-l, te vei simți bine, e ca și cum l-ai cunoaște, e muzica ta. “Future” este un nou produs discografic pe care îl poți asculta când te întorci acasă de la job, de la scoală. Te așezi pe canapea, îți pui căștile, te relaxezi și te plimbi prin lumea imaginată de tine”, a declarat Schiller pentru German Quality Entertainment.

Future” a fost lansat pe 26 februarie 2016. Cinematicul album a fost inspirat de zilele petrecute în deșertul Mojave, din SUA. Discul conține colaborări cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia- cunoscută din Lacuna Coil, Tawgs Salter și celebra actriță Sharon Stone, ce a scris versurile piesei "For You".

Cu prilejul primului său concert în țara noastră, DJ-ul va prezenta publicului atât melodii de pe noul album, cât și piese de rezistență din repertoriul său, precum ”I Feel You” (în colaborare cu Peter Heppner), ”Smile” (în colaborare cu Sarah Brightman), ”Liebe” (cu Mila Mar), ”You” (alaturi de Colbie Caillat), ”I've Seen It All” sau ”I Miss You” (cu Maya Saban).

Schiller, pe numele real Christopher von Deylen, a ajuns cunoscut publicului în 1998. Pseudonimul folosit pentru promovarea muzicii sale este inspirat de poetul și dramaturgul german Friedrich Schiller.

Inițial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen și Mirko von Schlieffen. În 2001, von Schlieffen a părăsit trupa, lăsându-l pe von Deylen singurul membru. În 2002, Schiller a câștigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu "Dream of You". DJ-ul a vândut din 1998 încoace peste 7 milioane de albume în întreaga lume.

Schiller a colaborat de-a lungul carierei cu Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, etc.

Prețuri bilete la concertul lui DJ SCHILLER de la Sala Palatului:

  • Acces general: 199 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Schiller
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Skillet - Back From The Dead - AUDIO

Skillet a lansat o nouă piesă, extrasă de pe mult așteptatul album, „Unleashed”. Single-ul „Back From The Dead” poate fi...

Închide