Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Ryan Gosling va interpreta rolul unui cântăreț de jazz în musicalul „La La Land” - VIDEO

Fanele lui Ryan Gosling vor avea ocazia de a-l asculta pe actor cântând în cel mai recent trailer al musicalului „La La Land”, în care acesta va interpreta rolul unui cântăreț de jazz.

High Quality Wallpaper

Ryan Gosling și Emma Stone vor fi protagoniștii unui nou musical - „La La Land”, produs de Damien Chazelle, cel care a regizat și „Whiplash”, în 2014.

În noul film, Ryan Gosling va interpreta rolul unui cântăreț de jazz, fiind iubitul unei tinere actrițe de la Hollywood, pe nume Mia, care va fi interpretată de Emma Stone. Musicalul urmărește povestea celor două personaje, care visează la o viață mai bună în Los Angeles.

Ne-am obișnuit deja să îi vedem pe cei doi actori împreună pe ecrane, aceștia formând un cuplu și în filmele „Crazy, Stupid, Love” și „Gangster Squad”.

Ryan Gosling cântă la pian în trailerul proaspăt lansat pentru musicalul „La La Land”, care poate fi urmărit mai jos. Filmul va fi lansat în decembrie, în Statele Unite, iar în ianuarie 2017, în Marea Britanie.

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia, Sergiu și Andrei parodiază piesa "Gura ta" - VIDEO

Sergiu și Andrei de la Kiss FM au parodiat împreună cu Delia piesa "Gura Ta". Noul titlu al piesei este...

Închide