Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Rihanna: „Star Trek face parte din copilăria mea”

Rihanna a lansat de curând primul single de pe coloana sonoră a filmului Star Trek Beyond, „Sledgehammer”, dar alegerea nu este deloc întâmplătoare. Mai multe detalii în articol.

Alegerea făcută de artistă nu este întâmplătoare, ea mărturisind că este o mare fană a acestei pelicule într-un clip promoțional pentru producția realizată de Justin Lin. Premiera filmului va avea loc pe 22 iulie 2016.

Stark Trek face parte din copilăria mea. Tatăl meu este cel care m-a introdus serialului și nu a fost nevoie decât de un episod ca să mă îndrăgostesc de această lume diferită pe care nu o înțelegeam, dar în care mă regăseam. Star Trek face parte din mine, nu s-a dus niciodată acest sentiment. Iubesc Star Trek. A fost ceva instant. Aș face orice când vine vorba de muzică. Înseamnă mult pentru mine, dar nu doar ca fan, ci și ca muzician pentru că Star Trek e un lucru mare de-a lungul globului.”, declară Rihanna 

Totodată, artista a mai declarat că piesa scrisă împreună cu Sia trebuia să aibă un impact puternic, foarte emoțional, dramatic și care să te bântuie.

Rihanna este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală, revista Forbes plasând-o în 2012 pe poziția a 4-a în topul celor mai puternice personalități din showbiz. Cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Rihanna a reușit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile, în care se regăsesc nume precum The Beatles, Elvis Presley și Michael Jackson. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puțin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) și 2 Brit Awards.

Anul acesta, Rihanna va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 14 august, în Piața Constituției din București.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rihanna
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bastille lansează albumul "Wild World", o reflecție sinceră și personală asupra lumii

Bastille, trupa engleză care a adus în topuri piesa "Pompeii", impresionând întreaga industrie cu ritmul accelerat al evoluției către vârful...

Închide