Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Regina Spektor, "Bleeding Heart" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single, intitulat "Bleeding Heart". Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de studio al artistei, "Remember Us To Life".

Publicat

pe

Regina Spektor
Regina Spektor

Artista de origine rusă Regina Spektor pregătește lansarea celui de-al 7-lea album de studio. Intitulat "Remember Us To Life", noul disc conține exclusiv piese noi. Albumul marchează încheierea a 4 ani de pauză discografică.

”Așadar, nu am stat chiar degeaba în tot acest timp (deși am și stat degeaba o parte din această perioadă :-), am înregistrat și un album. Unul nou. Numai cu piese noi.

Se numește "Remember Us To Life" și va fi lansat pe 30 septembrie 2016”, a anunțat Regina Spektor într-un mesaj adresat fanilor ei.

Discul "Remember Us To Life" conține 11 piese în format standard. Va exista și o versiune deluxe a albumului,  ce va include încă 3 melodii. Momentan, albumul poate fi precomandat doar online, de pe WARNER MUSIC STORE.

Tracklist "Remember Us To Life" - Regina Spektor:

  1. Bleeding Heart
  2. Older and Taller
  3. Grand Hotel
  4. Small Bill$
  5. Black and White
  6. The Light
  7. The Trapper and the Furrier
  8. Tornadoland
  9. Obsolete
  10. Sellers of Flowers
  11. The Visit
  12. New Year (deluxe bonus track)
  13. The One Who Stayed and the One Who Left (deluxe bonus track)
  14. End Of Thought (deluxe bonus track)

Regina a ales deja și un prim single. Acesta se numește ”Bleeding Love” și poate fi ascultat pe YouTube, Spotify și Apple Music.

Regina Spektor - "Bleeding Heart" - AUDIO

Ultimul album Regina Spektor a fost lansat în 2012. Intitulat "What We Saw from the Cheap Seats", materialul include atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

Trending