Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Piesa „Shake It Off” a fost reprodusă de un grup de pensionari

Un grup de pensionari din Noua Zeelendă a reprodus într-un mod cât mai amănunțit videoclipul „Shake It Off” al artistei pop, Taylor Swift.

Cei 50 de rezidenți ai plasamentului au adăugat retușuri apropiate vârstei lor, inclusiv prepararea prăjiturilor. Ei au petrecut o săptămână învățând cuvintele și mișcările pentru videoclip, iar încercarea le-a fost răsplătită cu zeci de mii de vizualizări online.

Chiar dacă rezidenții au fost starurile materialului - vârsta medie fiind de 82 de ani - lor li s-au alăturat membrii staff-ului din cadrul plasamentului și nepoți. Întregul material video a fost filmat și produs într-un mod cât mai profesionist.

„Doar pentru că suntem într-un centru pentru bătrâni, nu înseamnă că nu ne putem distra. Încă mai avem viață și energie. Câteodată simt că fac mai multe acum decât atunci când am fost tânără, pentru că acum am mai mult timp.”, declară Margaret Gregory, în vârstă de 72 de ani

Video-ul filmat la centrul pentru bătrâni Julia Wallace reproduce materialul original „Shake It Off” aproape în totalitate. El include și costumele, dar și mișcările de dans folosite de Taylor Swift. Totuși, au fost incluse și câteva trăsături locale - învârtitul rulourilor, prepararea prăjiturilor și, iar la final, Swift din Noua Zeelandă este ajutată de către nepoata sa să se ridice.

Acest video nu este primul proiect pe care rezidenții din Julia Wallace l-au realizat. În 2015, au făcut un calendar cu nuduri pentru o strângere de fonduri. În 2014, vecinii  din Christchurch au realizat un flash mob al single-ului „Happy”, al lui Pharrell Williams.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alter Bridge a lansat piesa „Show Me A Leader” - AUDIO

Alter Bridge va lansa în această toamnă un nou album. Cu această ocazie, trupa a extras și un prim single....

Închide