Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Phil Collins lansează colecția "The Singles" și autobiografia "Not Dead Yet"

Phil Collins lansează pe 14 octombrie colecția de hituri "The Singles". În aceeași lună va fi lansată și autobiografia "Not Dead Yet".
Phil Collins

Phil Collins

Recenta campanie "Take A Look At Me Now" s-a dovedit un adevărat succes și l-a inspirat pe Phil Collins să-și reevalueze întreg catalogul de piese. Artistul pregătește cea mai mare lansare a carierei sale: compilația "The Singles".

Așteptată pe piață pe 14 octombrie, colecția va oferi o imagine de ansamblu asupra carierei sale, începând cu hitul de debut "In The Air Tonight", din 1981, până la titlurile celui mai recent album, "Going Back", lansat în 2010. Compilația contine hituri ce au ocupat poziția fruntașă în topurile din UK: "You Can't Hurry Love", "Easy Lover" cu Philip Bailey, si "A Groovy Kind Of Love", plus cele noua Top 10 single-uri "In The Air Tonight", "Against All Odds (Take A Look At Me Now)", "One More Night", "Separate Lives", "Two Hearts", "Another Day in Paradise", "I Wish It Would Rain Down", "Both Sides of the Story" și "Dance Into The Light".

Pe această compilație se va regăsi și primul său hit nominalizat la Grammy, "I Don't Care Anymore", piesa "You'll Be In My Heart", de pe coloana sonoră a filmului "Tarzan", care a fost premiată cu Oscar la categoria Best Original Song, precum și alte piese care au devenit în timp reprezentative pentru show-urile sale live: "Sussudio", "Don't Lose My Number" și "Something Happened On The Way To Heaven". Ca parte a campaniei "Take A Look At Me Now", masterizarea albumului a fost supravegheată de Nick Davis, nominalizat la Grammy la categoria Best Surround Sound pentru albumul Genesis '1970-1975'.

Colecția "The Singles" va fi lansată pe 14 octombrie și va fi disponibilă în 3 formate: ediția deluxe, 3 CD-uri ce conțin în ordine cronologică toate cele 45 single-uri din carieră; iar edițiile de 2CD-uri și set-ul de 4LP-uri sunt compilații cu cele mai cunoscute 33 de piese. Ambele ediții vor fi disponibile și în format digital.

"The Singles" coincide cu lansarea mult așteptatei autobiografii "Not Dead Yet". Publicată de editura Penguin Random House, această lucrare va fi lansată pe 20 octombrie, fiind disponibilă pentru precomandă pe Amazon. Autobiografia prezintă întreg parcursul artistic, începând cu perioada în care Phil Collins era un copil și continuând cu momentul înființării trupei Genesis și cariera sa ca artist solo.

Citește mai multe despre Phil Collins
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Carla's Dreams, confirmat în juriul X Factor

Carla's Dreams se alătură juriului emisiunii X Factor. În sezonul următor, show-ul va avea 4 jurați, solistul grupului Carla's Dreams...

Închide