Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Noul album Metallica ar putea fi lansat în octombrie

Noi detalii despre următorul album Metallica au apărut în presa germană. Conform celui mai bine vândut ziar din Berlin, materialul ar putea fi lansat în octombrie.
Metallica

Metallica (foto: Ross Halfin Photography)

Cotidianul german Bild a publicat o știre în care indică data exactă a lansării noului album Metallica. Conform acestui articol, discul va fi lansat pe 14 octombrie. Informația nu a fost confirmată încă de Universal, casa de discuri a trupei, sursa acestei știri fiind anonimă. Cu toate acestea, data lansării discului anunțată de Bild a fost preluată și de Blabbermouth, fiind păstrată, totuși, incertitudinea validității informației.

Anterior apariției articolului din tabloidul german, membrii trupei Metallica au dat presei declarații optimiste privind perioada lansării următorului album. Într-un interviu pentru NBC Sports, James Hetfield confirma recent că înregistrările pentru disc s-au încheiat, aproximând că până în toamnă fanii se vor putea bucura de noile compoziții.

"Acum îl mixăm, așa că sperăm ca prin toamnă să fie pe piață și să ajungă la urechile oamenilor. Suntem foarte entuziasmați, a trecut ceva timp...", a declarat Hetfield, adăugând: ”Următorul album este exact ceea ce trebuie să fie.”

În mai, Lars Ulrich anunța și el că albumul este aproape gata și că, cel mai probabil, va fi lansat anul acesta, fără a specifica totuși o dată exactă.

"Dacă albumul nu va fi lansat anul acesta, nu se va întâmpla pentru că albumul nu e gata. Se va întâmpla din cauza nu știu cărui factor cosmic, ce ne va determina să credem că ar fi mai bine să-l păstrăm pe anul viitor. Dar albumul va fi gata vara aceasta."

Metallica a lucrat pentru noul album cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Ungureanu a lansat piesa „In The Middle Of The Night ” - AUDIO

Alexandra Ungureanu a lansat o piesă solo - „In The Middle Of The Night”, produsă în colaborare cu echipa Play&...

Închide