Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Noul album Metallica ar putea fi lansat în octombrie

Noi detalii despre următorul album Metallica au apărut în presa germană. Conform celui mai bine vândut ziar din Berlin, materialul ar putea fi lansat în octombrie.
Metallica

Metallica (foto: Ross Halfin Photography)

Cotidianul german Bild a publicat o știre în care indică data exactă a lansării noului album Metallica. Conform acestui articol, discul va fi lansat pe 14 octombrie. Informația nu a fost confirmată încă de Universal, casa de discuri a trupei, sursa acestei știri fiind anonimă. Cu toate acestea, data lansării discului anunțată de Bild a fost preluată și de Blabbermouth, fiind păstrată, totuși, incertitudinea validității informației.

Anterior apariției articolului din tabloidul german, membrii trupei Metallica au dat presei declarații optimiste privind perioada lansării următorului album. Într-un interviu pentru NBC Sports, James Hetfield confirma recent că înregistrările pentru disc s-au încheiat, aproximând că până în toamnă fanii se vor putea bucura de noile compoziții.

"Acum îl mixăm, așa că sperăm ca prin toamnă să fie pe piață și să ajungă la urechile oamenilor. Suntem foarte entuziasmați, a trecut ceva timp...", a declarat Hetfield, adăugând: ”Următorul album este exact ceea ce trebuie să fie.”

În mai, Lars Ulrich anunța și el că albumul este aproape gata și că, cel mai probabil, va fi lansat anul acesta, fără a specifica totuși o dată exactă.

"Dacă albumul nu va fi lansat anul acesta, nu se va întâmpla pentru că albumul nu e gata. Se va întâmpla din cauza nu știu cărui factor cosmic, ce ne va determina să credem că ar fi mai bine să-l păstrăm pe anul viitor. Dar albumul va fi gata vara aceasta."

Metallica a lucrat pentru noul album cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Ungureanu a lansat piesa „In The Middle Of The Night ” - AUDIO

Alexandra Ungureanu a lansat o piesă solo - „In The Middle Of The Night”, produsă în colaborare cu echipa Play&...

Închide