Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Nechita "Vulpea" Cosmin (Haggard) este noul violonist al formației Dirty Shirt

Trupa Dirty Shirt are un nou violonist. Numele lui este Nechita „Vulpea” Cosmin și a fost ales în urma unei selecții realizate de formație.
Nechita ”Vulpea” Cosmin

Nechita ”Vulpea” Cosmin

Cosmin a absolvit liceul de arte la Baia Mare, conservatorul Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, este colaborator la Filarmonica din Sibiu și Opera din Cluj-Napoca și violonist în trupa germana Haggard.

În acest weekend, Nechita „Vulpea” Cosmin a participat deja la două concerte alături de maramureșeni, Festivalul Celtic Transilvania și Rock Over Ludus, fiind primit cu multă căldură de către public.

“Alegerea viitorului violonist Dirty Shirt a fost destul de dificilă, deoarece am primit candidaturi din întreaga țară, de la muzicieni excelenți. Luând în calcul criterii obiective, decizia a fost unanimă: Cosmin Nechita. Pe lângă tehnica muzicală impecabilă și experiența scenică alături de Haggard, proximitatea geografică a avut un cuvânt de spus, Cosmin fiind moroșan de-al nostru. Astfel, joi după masă l-am întrebat dacă e pregătit de o primă încercare în acest weekend, și răspunsul a fost pozitiv. Deși a avut la dispoziție doar o jumătate de zi să pregătească repertoriul live Dirty Shirt, Cosmin s-a descurcat de minune la concertele de la Celtic Transilvania Festival și Rock Over Ludus și, cel mai important, ne-am simțit foarte bine împreună, atât pe scenă cât și în afara ei. Prin urmare, putem anunța oficial: Cosmin Nechita, a.k.a. „Vulpea”, este noul violinist Dirty Shirt. Sperăm să avem o colaborare frumoasă și cât mai lungă. Bun venit în trupă!”, au declarat moroșenii de la Dirty Shirt.

“Nu pot decât să mă bucur de viitoarea mea colaborare cu băieții de la Dirty Shirt, trupa cu care mă simt “ca acasă”, la ambele moduri. Weekendul acesta am avut primele concerte, unde emoțiile au fost puține și distracția a fost multă. Astept cu nerăbdare concertele viitoare, iar cititorii și publicul să fie alături de noi, să ne bucurăm împreună de muzică. Numa’ bine!”, a declarant Nechita „Vulpea” Cosmin.

Citește mai multe despre Dirty ShirtNechita "Vulpea" Cosmin
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesa „Shake It Off” a fost reprodusă de un grup de pensionari

Un grup de pensionari din Noua Zeelendă a reprodus într-un mod cât mai amănunțit videoclipul „Shake It Off” al artistei...

Închide