Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Miley Cyrus și Zoë Kravitz au lansat o piesă împreună - AUDIO

După o pauză de un an, Miley Cyrus revine în atenția fanilor cu un nou single „Teardrop”, lansat în colaborare cu Lolawolf, trupa lui Zoe Kravitz.

Publicat

pe

Zoë Kravitz, solista trupei electropop Lolawolf, a lansat piesa - „Teardrop”, în colaborare cu Miley Cyrus. Fiica lui Lenny Kravitz se pregătește să își lanseze albumul de debut la sfârșitul acestei veri. Trupa Lolawolf a mai colaborat și în trecut cu Miley, cântând în deschiderea turneului ei -„Bangerz”.

Piesa „Teardrop” este cel mai recent material muzical al lui Miley, după o pauză de un an, de la lansarea albumului „Miley Cyrus & Her Dead Petz”, din august 2015.

În ultima perioadă, Miley a fost preocupată mai mult de viața sentimentală, bucurându-se de împăcarea cu fostul său logodnic, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul de televiziune „Hannah Montana”, difuzat pe Disney Channel, în care juca alături de tatăl său, Billy Ray Cyrus. Miley a lansat până acum cinci albume, iar cel mai recent este „Bangerz” din 2013, care include hitul „Wrecking Ball”.

PUBLICITATE
Comentează

Trending