Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Miley Cyrus și Zoë Kravitz au lansat o piesă împreună - AUDIO

După o pauză de un an, Miley Cyrus revine în atenția fanilor cu un nou single „Teardrop”, lansat în colaborare cu Lolawolf, trupa lui Zoe Kravitz.

Zoë Kravitz, solista trupei electropop Lolawolf, a lansat piesa - „Teardrop”, în colaborare cu Miley Cyrus. Fiica lui Lenny Kravitz se pregătește să își lanseze albumul de debut la sfârșitul acestei veri. Trupa Lolawolf a mai colaborat și în trecut cu Miley, cântând în deschiderea turneului ei -„Bangerz”.

Piesa „Teardrop” este cel mai recent material muzical al lui Miley, după o pauză de un an, de la lansarea albumului „Miley Cyrus & Her Dead Petz”, din august 2015.

În ultima perioadă, Miley a fost preocupată mai mult de viața sentimentală, bucurându-se de împăcarea cu fostul său logodnic, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul de televiziune „Hannah Montana”, difuzat pe Disney Channel, în care juca alături de tatăl său, Billy Ray Cyrus. Miley a lansat până acum cinci albume, iar cel mai recent este „Bangerz” din 2013, care include hitul „Wrecking Ball”.

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Într-o "industrie aflată în haos", Sting pregătește lansarea unui album rock

Sting va lansa un album cu muzică rock. Intitulat ”57th & 9th”, discul va fi ”mai rock decât orice altceva...

Închide