Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Miley Cyrus și Zoë Kravitz au lansat o piesă împreună - AUDIO

După o pauză de un an, Miley Cyrus revine în atenția fanilor cu un nou single „Teardrop”, lansat în colaborare cu Lolawolf, trupa lui Zoe Kravitz.

Zoë Kravitz, solista trupei electropop Lolawolf, a lansat piesa - „Teardrop”, în colaborare cu Miley Cyrus. Fiica lui Lenny Kravitz se pregătește să își lanseze albumul de debut la sfârșitul acestei veri. Trupa Lolawolf a mai colaborat și în trecut cu Miley, cântând în deschiderea turneului ei -„Bangerz”.

Piesa „Teardrop” este cel mai recent material muzical al lui Miley, după o pauză de un an, de la lansarea albumului „Miley Cyrus & Her Dead Petz”, din august 2015.

În ultima perioadă, Miley a fost preocupată mai mult de viața sentimentală, bucurându-se de împăcarea cu fostul său logodnic, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul de televiziune „Hannah Montana”, difuzat pe Disney Channel, în care juca alături de tatăl său, Billy Ray Cyrus. Miley a lansat până acum cinci albume, iar cel mai recent este „Bangerz” din 2013, care include hitul „Wrecking Ball”.

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Într-o "industrie aflată în haos", Sting pregătește lansarea unui album rock

Sting va lansa un album cu muzică rock. Intitulat ”57th & 9th”, discul va fi ”mai rock decât orice altceva...

Închide