Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mick Jagger va deveni tată la 72 de ani

Solistul Rolling Stones, Mick Jagger, va fi tată din nou, la venerabila vârstă de 72 de ani. Detalii despre relația cu balerina Melanie Hamrick și veștile cele bune, în articol.

Publicat

pe

Mick Jagger
Mick Jagger │ FOTO: www.facebook.com

Acesta va avea copilul împreună cu prietena sa de 29 de ani, balerina Melanie Hamrick - primul pentru ea și al optulea pentru solist. Cei doi au început relația în 2014. Veștile cele bune vin după nici două luni de când colegul de trupă a lui Jagger, Ronnie Wood (68 de ani) a anunțat venirea gemenilor cu soția de 38 de ani, Sally.

Prietena lui Jagger, balerina Melanie Hamrick, este însărcinată în trei luni. O sursă apropiată acesteia, a declarat pentru The Sun că este „foarte surprinsă și fericită” de vești.

„Sunt vești minunate. Va fi al optulea copil al lui Mick. A fost incredibil de susținător. Ea cel puțin este foarte inteligentă, deschisă și are propriile idei despre cum să-și conducă viața. Știe ce relație minunată are Mick cu toți copii săi și el abia așteaptă să fie din nou tată.”, mai declară sursa

Cel mai bătrân copil al lui Jagger, este Karis Hunt Jagger (45), cu fosta parteneră Marsha Hunt (70). Apoi l-a avut pe Jade Jagger (44) cu fosta soție, Bianca Jagger (71). Mai are încă patru cu fosta prietenă Jerry Hall (60) - Elizabeth (32), James (30) - care a jucat în producția HBO, Vynil -, Georgia (24) și Gabriel (18). Cel mai tânăr este Lucas (17), născut în 1999 după o aventură cu modelul brazilian și gazda de emisiune, Luciana Gimenez. Mick Jagger are în prezent cinci nepoți și un strănepot.

The Rolling Stones vor continua seria de concerte în California în perioada următoare, dar și în Las Vegas pe T-Moblie Arena, în toamna acestui an.

Muzică nouă

Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat imnul ieşirii din lockdown, "Eazy Sleazy" - AUDIO

Toată lumea stă cu ochii pe Marea Britanie şi modul în care a ieşit din lockdown în această perioadă, direct în puburi, cu bere şi petreceri. Mick Jagger şi Dave Grohl sărbătoresc momentul prin lansarea piesei "Eazy Sleazy", care primeşte un videoclip cu versuri al cărui stil vizual aduce cu clipurile White Stripes. Se vede şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Mick Jagger Dave Grohl Eazy Sleazy
Mick Jagger Dave Grohl Eazy Sleazy │ FOTO: Mick Jagger

După 4 luni de lockdown, britanicii pot din nou să bea bere în puburi (la exterior) de pe 12 aprilie, iar Mick Jagger şi Dave Grohl le oferă o coloană sonoră pentru ca lagger-urile să alunece mai bine. Solistul Rolling Stones şi liderul Foo Fighters cântă despre fotbal cu aplauze false, restricţii, urmărirea obsesivă a cifrelor de infecţie, dar şi aşteptarea cu sufletul la gură a "liberării". Plimbări nesfârşite în curte şi şi turneele anulate îşi fac şi ele loc în versuri, ca şi premierele virtuale de filme şi piese.

Melodia "Eazy Sleazy" reuşeşte să combine sunetul clasic Stones cu rock-ul alternativ regândit de Dave Grohl. Pe fostul toboşar Nirvana îl regăsim atât la chitară, cât şi la tobe, dar şi la voce alături de Mick la refren. Chitara devine nebunească spre final şi avem solo-uri excelente, care i-ar face pe cei de la Rolling Stones mândri. Sunt şi versuri amuzante spre final, legate de "Injectez vaccin, Bill Gates e în venele mele, control mental şi Pământul e plat", aluzie la conspiraţionişti.

Mick Jagger a avut următoarele de spus despre colaborare:

Este o piesă pe care am compus-o despre ieşirea din lockdown, cu nişte optimism binevenit. Îi mulţumesc lui Dave Grohl, care a trecut la tobe, bas şi chitară, a fost foarte distractiv să lucrez cu el.

Dave Grohl a adăugat:

E greu să pun în cuvinte ce înseamnă să înregistrez o piesă cu Sir Mick. E dincolo de vis devenit realitate. Exact când credeam că viaţa nu poate deveni mai nebună... şi este piesa verii, fără îndoială.

Cei doi au înregistrat acet track în studio-uri diferite: Jagger acasă şi Grohl în studioul Foo Fighters. În ultima vreme am aflat şi că Dave Grohl a lansat prima sa carte, dar şi a regizat un documentar despre trupele tinere care tocmai pornesc la drum. În februarie 2021 Foo Fighters a lansat albumul "Medicine at Midnight", înregistrat într-o casă bântuită.

Mick Jagger continuă între timp să lucreze cu The Rolling Stones la primul album după mai bine de un deceniu.

Citește în continuare

Trending