Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Mick Jagger va deveni tată la 72 de ani

Solistul Rolling Stones, Mick Jagger, va fi tată din nou, la venerabila vârstă de 72 de ani. Detalii despre relația cu balerina Melanie Hamrick și veștile cele bune, în articol.

Urmărește-ne pe

Acesta va avea copilul împreună cu prietena sa de 29 de ani, balerina Melanie Hamrick - primul pentru ea și al optulea pentru solist. Cei doi au început relația în 2014. Veștile cele bune vin după nici două luni de când colegul de trupă a lui Jagger, Ronnie Wood (68 de ani) a anunțat venirea gemenilor cu soția de 38 de ani, Sally.

Prietena lui Jagger, balerina Melanie Hamrick, este însărcinată în trei luni. O sursă apropiată acesteia, a declarat pentru The Sun că este „foarte surprinsă și fericită” de vești.

„Sunt vești minunate. Va fi al optulea copil al lui Mick. A fost incredibil de susținător. Ea cel puțin este foarte inteligentă, deschisă și are propriile idei despre cum să-și conducă viața. Știe ce relație minunată are Mick cu toți copii săi și el abia așteaptă să fie din nou tată.”, mai declară sursa

Cel mai bătrân copil al lui Jagger, este Karis Hunt Jagger (45), cu fosta parteneră Marsha Hunt (70). Apoi l-a avut pe Jade Jagger (44) cu fosta soție, Bianca Jagger (71). Mai are încă patru cu fosta prietenă Jerry Hall (60) - Elizabeth (32), James (30) - care a jucat în producția HBO, Vynil -, Georgia (24) și Gabriel (18). Cel mai tânăr este Lucas (17), născut în 1999 după o aventură cu modelul brazilian și gazda de emisiune, Luciana Gimenez. Mick Jagger are în prezent cinci nepoți și un strănepot.

The Rolling Stones vor continua seria de concerte în California în perioada următoare, dar și în Las Vegas pe T-Moblie Arena, în toamna acestui an.

Citește mai multe despre Mick Jagger
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lordi va lansa albumul „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”

Noul album al trupei de metal finlandeze, Lordi, „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”, va fi lansat în Europa pe 16 septembrie...

Închide