Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Michelle Obama a cântat piesa „Single Ladies” la Carpool Karaoke

Michelle Obama și James Corden au cântat celebra piesă „Single Ladies” a lui Beyonce, la Carpool Karaoke. Distracția a continuat apoi alături de Missy Elliot, care s-a alăturat călătoriei prin Washington D.C.

Michelle Obama a fost invitata specială a lui James Corden, în cadrul celebrei emisiuni „Carpool Karaoke”, de săptămâna aceasta. Încă de când a urcat în mașina lui Corden, Prima Doamnă a recunoscut că se află pentru a doua oară, în ultimii șapte ani, pe locul din dreapta șoferului.

Prezentatorul a surprins-o pe Michelle Obama cu piesa „Signed, Sealed, Delivered I'm Yours”, a lui Stevie Wonder, cântărețul preferat al acesteia. Prima Doamnă se descurcă foarte bine și la capitolul mișcări de dans, așa că în clip o puteți vedea cum imită coregrafia lui Beyonce pentru „Single Ladies”.

O altă surpriză a emisiunii a fost momentul în care Missy Elliot a urcat în mașina lui Corden, fiind îmbrăcată într-o jachetă multicoloră. Cei trei au cântat împreună piesa „This Is For My Girls”, imnul unei campanii de educație, iar apoi distracția a continuat cu hitul „Get Ur Freak On”.

James Corden a avut-o invitată recent în emisiunea sa pe Selena Gomez, care a dorit să schimbe formatul show-ului și a ales să cânte dintr-un rollercoaster.

Citește mai multe despre James Corden
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B.U.G. Mafia a lansat piesa "Ulei Și Apă" (feat. Lalla & So) - AUDIO

B.U.G. a lansat o nouă piesă, intitulată ”Ulei Și Apă”. Melodia este compusă și produsă de Tataee și înregistrată în...

Închide