Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Michelle Obama a cântat piesa „Single Ladies” la Carpool Karaoke

Michelle Obama și James Corden au cântat celebra piesă „Single Ladies” a lui Beyonce, la Carpool Karaoke. Distracția a continuat apoi alături de Missy Elliot, care s-a alăturat călătoriei prin Washington D.C.

Michelle Obama a fost invitata specială a lui James Corden, în cadrul celebrei emisiuni „Carpool Karaoke”, de săptămâna aceasta. Încă de când a urcat în mașina lui Corden, Prima Doamnă a recunoscut că se află pentru a doua oară, în ultimii șapte ani, pe locul din dreapta șoferului.

Prezentatorul a surprins-o pe Michelle Obama cu piesa „Signed, Sealed, Delivered I'm Yours”, a lui Stevie Wonder, cântărețul preferat al acesteia. Prima Doamnă se descurcă foarte bine și la capitolul mișcări de dans, așa că în clip o puteți vedea cum imită coregrafia lui Beyonce pentru „Single Ladies”.

O altă surpriză a emisiunii a fost momentul în care Missy Elliot a urcat în mașina lui Corden, fiind îmbrăcată într-o jachetă multicoloră. Cei trei au cântat împreună piesa „This Is For My Girls”, imnul unei campanii de educație, iar apoi distracția a continuat cu hitul „Get Ur Freak On”.

James Corden a avut-o invitată recent în emisiunea sa pe Selena Gomez, care a dorit să schimbe formatul show-ului și a ales să cânte dintr-un rollercoaster.

Citește mai multe despre James Corden
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B.U.G. Mafia a lansat piesa "Ulei Și Apă" (feat. Lalla & So) - AUDIO

B.U.G. a lansat o nouă piesă, intitulată ”Ulei Și Apă”. Melodia este compusă și produsă de Tataee și înregistrată în...

Închide