Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Michael Hutchence de la INXS va fi subiectul unui documentar

Deși au trecut 20 de ani de la moartea lui Michael Hutchence, fostul solist INXS a rămas în continuare un artist admirabil pentru cei din industria muzicală. Universal Music Group și regizorul Richard Lowenstein vor produce un documentar despre viața cântărețului, care va avea premiera la finalul anului 2017.

Un film despre viața fostului solist al trupei INXS va fi regizat de Richard Lowenstein și produs de Universal Music Group și Passion Pictures.

În urmă cu 20 de ani, Michael Hutchence a fost găsit decedat în camera sa de hotel din Sydney, iar investigațiile efectuate de autorități au demonstrat că a fost vorba de o sinucidere. Trupa INXS a avut un mare succes în perioada anilor '80-'90, iar cele mai cunoscute piese ale acesteia au fost: “The One Thing”,“Original Sin”,“What You Need”, “Need You Tonight”și “Never Tear Us Apart”.

„Am lucrat mult la acest documentar și am vrut să fie o călătorie până la inima și sufletul lui Michael Hutchence, care a fost un bărbat complex, timid și romantic”, a declarat regizorul Richard Lowenstein.

„Michael Hutchence a fost un geniu muzical, care a condus o trupă spre succesul internațional, ca în cele din urmă să sfârșească tragic. Am alcătuit o echipă incredibilă, capabilă să povestească viața lui Michael și să arate oamenilor un portret al unui om care a lăsat în urma sa o adevărată moștenire culturală”, a spus Blackman de la UMG.

Documentarul va avea premiera la finalul anului 2017, iar o mare parte din încasări vor ajunge la fiica lui Michael Hutchence, Tiger Lily.

Recomandare: Citește poveștile celor mai cunoscute cupluri din industria muzicală.

Citește mai multe despre INXSMichael Hutchence
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Die Antwoord, "Banana Brain" - AUDIO

Die Antwoord a lansat un nou single, intitulat "Banana Brain". Piesa este extrasă de pe albumul ”Mount Ninji and da...

Închide