Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Meowtallica devine noua Metallica

Ce poate fi mai popular decât Metallica? Nu prea multe. Videouri online cu pisici, poate. Vă invităm să urmăriți cea mai amuzantă combinație dintre trupa de metal și feline în articolul următor.

Se pare că cineva s-a gândit să le combine pe amândouă și să-l transforme în cel mai genial lucru din lume pentru un album al trupei de metal. În video-ul de mai jos puteți urmări o Metallica reîncărcată.

Reclama cu care se deschide videoul scoate în evidență secvențe din „40 cele mai pufoase hit-uri într-o colecție pisicească”, în timp ce titluri precum „Don' Meow on Me”, „The Meowforgiven” și „Meow to Black” apar de-a lungul ecranului. Clipului îi sunt adăugate o grămadă de momente drăguțe cu pisici cum sunt linia de pufoșenii care dau din cap, o pisică fumând, dar și multe altele, cunoscute de altfel de utilizatori din jurul lumii.

Ce este și mai surprinzător este că majoritatea cuvintelor sunt înlocuite de cuvântul „meow”, dar îți poți da seama cu ușurință despre ce piesă este vorba. Am putea spune că „meow” ar purtea fi noul „Yeaaaaah” al lui James Hertfield. Din păcate, după cum spune și reclama, albumul Mewotallica nu va fi disponibil în niciun magazin, așa că, ne rămâne doar să ascultăm această combinație. Cât despre adevărata trupă Metallica, așteptăm cu sufletul la gură noul album care se zvonește că va fi lansat în toamna acestui an.

Citește mai multe despre Metallica
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Phil Collins lansează colecția "The Singles" și autobiografia "Not Dead Yet"

Phil Collins lansează pe 14 octombrie colecția de hituri "The Singles". În aceeași lună va fi lansată și autobiografia "Not...

Închide