Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Mellina lansează albumul de debut

După mai multe colaborări de succes, Mellina se pregătește să-și lanseze primul album din carieră - „Personal”, care va include piese compuse de artistă.

Mellina a anunțat pe Facebook lansarea primului album din carieră, care se va numi - "Personal". Artista a cucerit topurile cu hit-ul „Poză de album” alături de Vescan, cu piese precum „Cutremur în inima mea” sau „Minciuna mă omoară”, dar și prin colaborări de excepție cu nume importante din industria muzicală din România, precum Bere Gratis, TWO sau JerryCo.

Pentru lansarea noului album, Mellina a realizat o ședință foto împreună cu Robert Marooni, iar una dintre imagini va fi coverul materialului discografic.

"Albumul "Mellina - Personal " este o parte din sufletul meu, la propriu. Toate piesele sunt compuse de mine și inspirate din viața mea, din trăirile mele, frumoase sau mai puțin frumoase. Albumul "MELLINA - PERSONAL" sunt eu", a dezvăluit Mellina.

În aceasta perioadă, Mellina se află în studioul de înregistrări, unde pune la punct ultimele detalii pentru mult așteptatul material programat pentru 2016. Pentru acest album, artista a lucrat singură, atât pe partea de productie, cât și pe partea de versuri.

Citește mai multe despre Mellina
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Colbie Caillat lansează albumul "The Malibu Sessions"

Colbie Caillat va lansa un nou disc, intitulat "The Malibu Sessions". Cel de-al 6-lea material discografic al artistei americane va...

Închide