Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Mellina lansează albumul de debut

După mai multe colaborări de succes, Mellina se pregătește să-și lanseze primul album din carieră - „Personal”, care va include piese compuse de artistă.

Mellina a anunțat pe Facebook lansarea primului album din carieră, care se va numi - "Personal". Artista a cucerit topurile cu hit-ul „Poză de album” alături de Vescan, cu piese precum „Cutremur în inima mea” sau „Minciuna mă omoară”, dar și prin colaborări de excepție cu nume importante din industria muzicală din România, precum Bere Gratis, TWO sau JerryCo.

Pentru lansarea noului album, Mellina a realizat o ședință foto împreună cu Robert Marooni, iar una dintre imagini va fi coverul materialului discografic.

"Albumul "Mellina - Personal " este o parte din sufletul meu, la propriu. Toate piesele sunt compuse de mine și inspirate din viața mea, din trăirile mele, frumoase sau mai puțin frumoase. Albumul "MELLINA - PERSONAL" sunt eu", a dezvăluit Mellina.

În aceasta perioadă, Mellina se află în studioul de înregistrări, unde pune la punct ultimele detalii pentru mult așteptatul material programat pentru 2016. Pentru acest album, artista a lucrat singură, atât pe partea de productie, cât și pe partea de versuri.

Citește mai multe despre Mellina
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Colbie Caillat lansează albumul "The Malibu Sessions"

Colbie Caillat va lansa un nou disc, intitulat "The Malibu Sessions". Cel de-al 6-lea material discografic al artistei americane va...

Închide