Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Mellina lansează albumul de debut

După mai multe colaborări de succes, Mellina se pregătește să-și lanseze primul album din carieră - „Personal”, care va include piese compuse de artistă.

Mellina a anunțat pe Facebook lansarea primului album din carieră, care se va numi - "Personal". Artista a cucerit topurile cu hit-ul „Poză de album” alături de Vescan, cu piese precum „Cutremur în inima mea” sau „Minciuna mă omoară”, dar și prin colaborări de excepție cu nume importante din industria muzicală din România, precum Bere Gratis, TWO sau JerryCo.

Pentru lansarea noului album, Mellina a realizat o ședință foto împreună cu Robert Marooni, iar una dintre imagini va fi coverul materialului discografic.

"Albumul "Mellina - Personal " este o parte din sufletul meu, la propriu. Toate piesele sunt compuse de mine și inspirate din viața mea, din trăirile mele, frumoase sau mai puțin frumoase. Albumul "MELLINA - PERSONAL" sunt eu", a dezvăluit Mellina.

În aceasta perioadă, Mellina se află în studioul de înregistrări, unde pune la punct ultimele detalii pentru mult așteptatul material programat pentru 2016. Pentru acest album, artista a lucrat singură, atât pe partea de productie, cât și pe partea de versuri.

Citește mai multe despre Mellina
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Colbie Caillat lansează albumul "The Malibu Sessions"

Colbie Caillat va lansa un nou disc, intitulat "The Malibu Sessions". Cel de-al 6-lea material discografic al artistei americane va...

Închide