Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Leona Lewis se pregătește pentru debutul pe Broadway

Leona Lewis se va transforma într-o pisică, în primul ei rol de pe Broadway. Artista a fost invitată să joace în musicalul "Cats", după ce Nicole Scherzinger a renunţat la personajul pe care îl interpreta în spectacol.

În luna mai, Leona Lewis anunța că își va face debutul pe Broadway cu un rol în celebrul musical „Cats”, regizat de Andrew Lloyd Webber. Artista a început deja repetițiile pentru show-ul care va avea premiera pe 31 iulie, la Teatrul Neil Simon din New York.

Leona Lewis va interpreta rolul pisicii Grizabella, după ce Nicole Scherzinger a refuzat personajul și s-a retras din musical.

Regizorul Lloyd Webber a afirmat despre Leona Lewis că este una dintre cele mai bune voci din generaţia ei. În schimb, despre Nicole Scherzinger a declarat că este nebună, fiind dezamăgit de aceasta pentru că a renunţat la show, în favoarea unui loc în juriul de la X Factor.

Leona Lewis Cats

"Este o adevărată onoare să fiu întrebată de Andrew Lloyd Webber dacă vreau să fac parte din familia Cats. Nu voi uita niciodată cum mă uitam la show, când eram mică, şi cât de fascinată eram de magia pe care o transmitea", a declarat Leona Lewis.

Leona Lewis

Leona Lewis este o cântăreață și compozitoare din Marea Britanie, câștigătoare a trofeului X Factor, din 2006. Artista a debutat cu single-ul „Bleeding Love”, care a ocupat prima poziție în topurile muzicale, timp de șapte săptămâni. Primul său album,„Spirit”, i-a adus 10 discuri de platină și a transformat-o în cea mai bine vândută artistă din ultimii 20 de ani, conform topului US Billboard 200.

Citește mai multe despre Leona Lewis
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Regina Spektor, "Bleeding Heart" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single, intitulat "Bleeding Heart". Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de...

Închide