Urmărește-ne în Social Media

WTF

Justin Bieber şi Nick Jonas, alături de alţi artişti, parodiază videoclipul lui Kanye West - "Famous"

Kanye West a reuşit să stârnească o mulţime de controverse cu videoclipul "Famous". În timp ce unii artişti au fost deranjaţi de conţinutul său, alţii s-au simţit inspiraţi şi au realizat o parodie decentă, pe care o puteţi urmări mai jos.

Publicat

pe

Videoclipul  "Famous", lansat de Kanye West, a stârnit multiple controverse, din cauza imaginilor explicite cu o serie de celebrităţi dezbrăcate, printre care se numără: Taylor Swift, Rihanna, Kim Kardashian, Amber Rose, Donald Trump şi George W. Bush. Niciuna dintre personalităţile enumerate nu a participat la filmarea videoclipului, trupurile acestora fiind realizate din ceară.

În timp ce unii artiştii au fost revoltaţi de conţinutul videoclipului, alţii s-au distrat pe seama lui şi au realizat chiar şi o parodie, însă într-o variantă decentă. Protagoniştii clipului amuzant sunt Nick Jonas, Justin Bieber, Craig David, Meghan Trainor, Carly Rae Jepsen, Troye Sivan, trupa 5 Seconds of Summer, Cheryl şi prezentatorii de la BBC Radio 1.

Artiştii nu au avut un pat la fel de mare ca cel din videoclipul lui Kanye West, aşa că s-au adaptat situaţiei şi s-au împărţit în perechi.

Într-o scenă, Nick Jonas încearcă să o impresioneze pe Carly Rae Jepsen, cu jacheta sa de piele, în timp ce cântăreaţa îi declară în versuri, cât de mult îl place. Pe de altă parte, Troye Sivan primeşte refuz după refuz, din partea lui Meghan Trainor, iar toţi ceilalţi continuă să se distreze, folosind versuri din propriile piese.

Comentează

Trending