Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Juanes pregătește un nou album

Juanes renunță la „Camisa Negra” și se îmbracă în cosmonaut pentru viitorul său videoclip. Artistul pregătește un nou album, care va fi lansat în toamnă.

Juanes revine în atenția fanilor cu un nou album, dar și cu o serie de videoclipuri care vor fi difuzate pe canalul HBO Latino. Deși a luat o pauză de la lansarea albumului „Loco de amor” din 2014, artistul s-a întors din nou în studio, iar dovada sunt fotografiile sale de pe Instagram.

Imaginile sunt însoțite de hashtag-ul „Mis Planes Son Amarte”, ar putea fi titlul unei piese, sau chiar al viitorului material discografic.

Data lansării nu a fost încă stabilită, dar Juanes își asigură fanii că albumul va apărea în această toamnă. Pentru noul material muzical, artistul a colaborat cu J Balvin, dar și cu o parte din producătorii acestuia.

View this post on Instagram

A post shared by JUANES (@juanes)

Juanes s-a născut în Columbia și a debutat pe plan muzical la vârsta de 15 ani, într-o trupă rock numită Ekhymosis, iar din 2000 a început să cânte solo. Cel mai de succes album al acestuia este „Mi Sangre”, datorită hit-ului „La Camisa Negra”, care a ocupat prima poziție în mai multe topuri muzicale din Europa și Statele Unite.

Citește mai multe despre Juanes
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la Rock the City 2016

Rock The City 2016 se va desfășura în perioada 29 - 30 iulie, cu Muse și Iron Maiden capete de...

Închide