Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Juanes pregătește un nou album

Juanes renunță la „Camisa Negra” și se îmbracă în cosmonaut pentru viitorul său videoclip. Artistul pregătește un nou album, care va fi lansat în toamnă.

Publicat

pe

Juanes revine în atenția fanilor cu un nou album, dar și cu o serie de videoclipuri care vor fi difuzate pe canalul HBO Latino. Deși a luat o pauză de la lansarea albumului „Loco de amor” din 2014, artistul s-a întors din nou în studio, iar dovada sunt fotografiile sale de pe Instagram.

Imaginile sunt însoțite de hashtag-ul „Mis Planes Son Amarte”, ar putea fi titlul unei piese, sau chiar al viitorului material discografic.

Data lansării nu a fost încă stabilită, dar Juanes își asigură fanii că albumul va apărea în această toamnă. Pentru noul material muzical, artistul a colaborat cu J Balvin, dar și cu o parte din producătorii acestuia.

Juanes s-a născut în Columbia și a debutat pe plan muzical la vârsta de 15 ani, într-o trupă rock numită Ekhymosis, iar din 2000 a început să cânte solo. Cel mai de succes album al acestuia este „Mi Sangre”, datorită hit-ului „La Camisa Negra”, care a ocupat prima poziție în mai multe topuri muzicale din Europa și Statele Unite.

Trending