Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Jon Bon Jovi a cântat "Livin' On A Prayer", la nunta unor prieteni - VIDEO

Jon Bon Jovi nu poate să stea departe de scenă, nici măcar atunci când se află la o nuntă, în postura de invitat. Artistul a interpretat celebra piesă "Livin' On A Prayer", alături de un band de jazz, spre surprinderea multor nuntaşi.

Publicat

pe

Jon Bon Jovi a fost invitat weekend-ul trecut, la nunta unor prieteni, organizată în Miami. De data aceasta, solistul trupei Bon Jovi s-a aflat la masă, alături de nuntaşi, şi nu pe scenă, aşa cum îl vedem de obicei.

Între timp, pe YouTube a apărut un videoclip de la acea petrecere, unde o tânără cântăreaţă, pe nume Lourdes Valentin, interpretează într-o variantă jazz, hitul "Livin' On A Prayer". În apropierea scenei se află şi Jon Bon Jovi, care nu poate să reziste tentaţiei şi se alături band-ului, luându-i prin surprindere pe invitaţi, cu un duet de excepţie.

Lourdes Valentin ştia dinainte că Bon Jovi va fi prezent la nuntă, aşa că a decis să pregătească o versiune specială a cântecului, pentru a-l impresiona. Artista a mai adăugat faptul că nu se aştepta ca starul rock să o însoţească pe scenă şi că momentul a fost unul memorabil.

Jon Bon Jovi a făcut deja o tradiţie prin participarea sa la nunţi, după ce în 2013, a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar, în aceeași capelă din Las Vegas în care s-a căsătorit și el.

Lifestyle

Jon Bon Jovi și Bryan Adams au fost diagnosticați cu COVID-19

Jon Bon Jovi și Bryan Adams și-au anulat aparițiile scenice pe care le aveau programate în weekend după ce au fost testați pozitiv la COVID-19. Bon Jovi ar fi trebuit să susțină un show acustic în Miami, iar Brian Adams era anunțat pe lista performerilor confirmați la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame de sâmbătă.

Publicat

pe

Jon Bon Jovi / Bryan Adams
Jon Bon Jovi / Bryan Adams │ FOTO: Capturi Youtube

Sâmbătă seară Jon Bon Jovi era așteptat să cânte într-un club din Miami, însă show-ul a fost anulat cu puțin timp înainte de ora concertului, spre dezamăgirea fanilor care ajunseseră deja la locație. Potrivit WSVN 7 News, muzicianul a fost testat pozitiv la COVID-19, decizia de contramandare a evenimentului fiind, astfel, inevitabilă. Show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 30 octombrie era unul acustic, care ar fi inclus un Q&A cu fanii și o petrecere cu tematică de Halloween.

Un reprezentant al artistului a oferit pentru Variety și un status al stării sale de sănătate. Potrivit acestuia, Jon Bon Jovi este "complet vaccinat și se simte bine".

Vocalistul este un susținător al respectării măsurilor de precauție în contextul pandemiei. Acesta s-a alăturat campaniei organizate de Bruce Springsteen în New Jersey: #MaskUpNJ.

Bryan Adams trebuia să participe la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame 2021

Bryan Adams a fost și el nevoit să-și contramandeze în ultima clipă o apariție scenică. Muzicianul era unul dintre performerii care fuseseră anunțați la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame 2021. Acesta ar fi trebuit să interpreteze alături de H.E.R. piesa "It’s Only Love" în onoarea Tinei Turner, ce a fost introdusă sâmbătă seară în Hall Of Fame. Diagnosticat cu COVID-19, acesta nu a mai putut participa, fiind înlocuit de Keith Urban.

Potrivit unui reprezentant al lui Adams, acesta este "complet vaccinat și nu are niciun fel de simptom", dar apariția sa din cadrul Rock and Roll Hall of Fame 2021 trebuia anulată pentru a se respecta protocolul în vigoare.

Bryan Adams a înregistrat în pandemie un nou album de studio, intitulat "So Happy It Hurts". Discul va fi lansat pe 11 martie 2022 și va fi urmat de un turneu în UK, câteva dintre date fiind reprogramările unor concerte ce au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Noul LP al lui Bryan Adams conține 12 piese și poate fi deja precomandat.

Citește în continuare

Trending