Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Jon Bon Jovi a cântat "Livin' On A Prayer", la nunta unor prieteni - VIDEO

Jon Bon Jovi nu poate să stea departe de scenă, nici măcar atunci când se află la o nuntă, în postura de invitat. Artistul a interpretat celebra piesă "Livin' On A Prayer", alături de un band de jazz, spre surprinderea multor nuntaşi.

Jon Bon Jovi a fost invitat weekend-ul trecut, la nunta unor prieteni, organizată în Miami. De data aceasta, solistul trupei Bon Jovi s-a aflat la masă, alături de nuntaşi, şi nu pe scenă, aşa cum îl vedem de obicei.

Între timp, pe YouTube a apărut un videoclip de la acea petrecere, unde o tânără cântăreaţă, pe nume Lourdes Valentin, interpretează într-o variantă jazz, hitul "Livin' On A Prayer". În apropierea scenei se află şi Jon Bon Jovi, care nu poate să reziste tentaţiei şi se alături band-ului, luându-i prin surprindere pe invitaţi, cu un duet de excepţie.

Lourdes Valentin ştia dinainte că Bon Jovi va fi prezent la nuntă, aşa că a decis să pregătească o versiune specială a cântecului, pentru a-l impresiona. Artista a mai adăugat faptul că nu se aştepta ca starul rock să o însoţească pe scenă şi că momentul a fost unul memorabil.

Jon Bon Jovi a făcut deja o tradiţie prin participarea sa la nunţi, după ce în 2013, a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar, în aceeași capelă din Las Vegas în care s-a căsătorit și el.

Citește mai multe despre Jon Bon Jovi
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deliric a colaborat cu Alexandrina și Silent Strike pentru piesa "Gaia" - AUDIO

Deliric a lansat un nou album împreună cu Silent Strike. Pe discul fără titlu, dar cu 17 compoziții noi, este...

Închide