Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Joe Perry s-a prăbușit în culise în timpul unui concert Hollywood Vampires

Joe Perry a dispărut de pe scenă în timp ce susținea un concert alături de colegii din Hollywood Vampires. Ajuns în culise, muzicianul s-a prăbușit, fiind apoi transportat de urgență la un spital din Brooklyn.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ultimul concert susținut de Hollywood Vampires în Brooklyn a fost întrerupt de o ieșire neașteptată de pe scenă a lui Joe Perry. În mijlocul unei piese, muzicianul a dispărut în culise, aici prăbușindu-se și pierzându-și cunoștința. La scurtă vreme, chitaristul Aerosmith a fost transportat de urgență la un spital din apropierea locației concertului.

”Așa cum puteți observa, unul dintre frații noștri nu se află pe scenă, se simțea foarte rău înainte de show”, a transmis Alice Cooper fanilor veniți la concert după dispariția lui Joe Perry de pe scenă.

Publicul a fost îndemnat apoi să-i strige chitaristului ”Fă-te bine, Joe!”. După această urare, show-ul a continuat fără Joe Perry, din setlist fiind excluse piesele Aerosmith și bisul.

Momentul plecării de pe scenă a lui Perry a fost filmat de unul dintre fanii din public, Kevin Phalon, acesta dând declarații și pentru NBC News.

”A stat jos în timpul piesei, după care s-a ridicat și s-a dus în spatele tobelor. După asta, s-a putut vedea cum foarte mulți oameni s-au dus în partea stângă a backstage-ului.”

VIDEO: Joe Perry, înainte de a se prăbuși în culise

 

După concert, Alice Cooper a transmis un mesaj pe Twitter tuturor celor îngrijorați de starea de sănătate a lui Perry.

”Mulțumesc tuturor celor care au întrebat cum se simte fratele nostru Joe Perry. Acum este în stare stabilă, alături de familie, fiind sub îngrijirea atentă a medicilor.”

La 65 de ani, Joe Perry are în spate o carieră muzicală ce se întinde pe aproape 5 decenii. În 2001, chitaristul a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al trupei Aerosmith, fiind plasat, de asemenea, pe locul 84 în topul celor mai buni chitariști din toate timpurile.

Recent, Joe Perry a concertat la București, alături de colegii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Johnny Depp. Evenimentul a avut loc pe 6 iunie, la Romexpo.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Johnny Depp revine în 2021 la București cu Hollywood Vampires, un nou concert are loc la Romexpo

Hollywood Vampires, supergrupul fondat de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry, revine în 2021 la București. Concertul va avea loc în luna august la Romexpo, aceeași locație ce găzduia în 2016 primul concert al trupei în România.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Johnny Depp revine în 2021 pe scenă alături de colegii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry. Cu un album nou lansat în 2019, ce conține 13 piese originale, formația este pregătită să recucerească publicul de la București. Pe 31 august 2021, Hollywood Vampires concertează la Romexpo, biletele pentru acest show urmând să fie puse în vânzare luni, 14 decembrie. 

Supergrupul Hollywood Vampires a fost fondat de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry în 2015. La originea formării acestei trupe a stat dorința de a aduce un omagiu tuturor artiștilor din scena rock răpuși de excese.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori "The Hollywood Vampires", a cărui baze au fost puse de Cooper în anii '70 și din care făceau parte diferiți artiști, precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

În prezent, din componența Hollywood Vampires fac parte cei trei membri fondatori și Tommy Henriksen, basistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Bilete la concertul Hollywood Vampires de la Romexpo:

Primele 500 de bilete:

  • Heroes - 399 lei
  • Boogiemen - 249 lei
  • Drunk Friends - 159 lei

În Presale:

  • Heroes - 429 lei
  • Boogiemen - 269 lei
  • Drunk Friends - 179 lei

În ziua concertului, la acces:

  • Heroes - 450 lei
  • Boogiemen - 300 lei
  • Drunk Friends - 200 lei

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

*Numărul biletelor la categoriile Heroes și Boogiemen este limitat la 2000 de bucăți din fiecare categorie.

*Se pun în vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Trupa Hollywood Vampires a susținut primul concert în România pe 6 iunie 2016. Formația a cântat la Romexpo alături de basistul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N’Roses. La eveniment au participat în jur de 8000 de oameni, preponderent rockeri, dar și fani ai lui Johnny Depp. (Vezi poze și citește impresii de la concert.)

Citește în continuare

Trending

CLOSE
CLOSE