Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Joe Perry s-a prăbușit în culise în timpul unui concert Hollywood Vampires

Joe Perry a dispărut de pe scenă în timp ce susținea un concert alături de colegii din Hollywood Vampires. Ajuns în culise, muzicianul s-a prăbușit, fiind apoi transportat de urgență la un spital din Brooklyn.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ultimul concert susținut de Hollywood Vampires în Brooklyn a fost întrerupt de o ieșire neașteptată de pe scenă a lui Joe Perry. În mijlocul unei piese, muzicianul a dispărut în culise, aici prăbușindu-se și pierzându-și cunoștința. La scurtă vreme, chitaristul Aerosmith a fost transportat de urgență la un spital din apropierea locației concertului.

”Așa cum puteți observa, unul dintre frații noștri nu se află pe scenă, se simțea foarte rău înainte de show”, a transmis Alice Cooper fanilor veniți la concert după dispariția lui Joe Perry de pe scenă.

Publicul a fost îndemnat apoi să-i strige chitaristului ”Fă-te bine, Joe!”. După această urare, show-ul a continuat fără Joe Perry, din setlist fiind excluse piesele Aerosmith și bisul.

Momentul plecării de pe scenă a lui Perry a fost filmat de unul dintre fanii din public, Kevin Phalon, acesta dând declarații și pentru NBC News.

”A stat jos în timpul piesei, după care s-a ridicat și s-a dus în spatele tobelor. După asta, s-a putut vedea cum foarte mulți oameni s-au dus în partea stângă a backstage-ului.”

VIDEO: Joe Perry, înainte de a se prăbuși în culise

 

După concert, Alice Cooper a transmis un mesaj pe Twitter tuturor celor îngrijorați de starea de sănătate a lui Perry.

”Mulțumesc tuturor celor care au întrebat cum se simte fratele nostru Joe Perry. Acum este în stare stabilă, alături de familie, fiind sub îngrijirea atentă a medicilor.”

La 65 de ani, Joe Perry are în spate o carieră muzicală ce se întinde pe aproape 5 decenii. În 2001, chitaristul a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al trupei Aerosmith, fiind plasat, de asemenea, pe locul 84 în topul celor mai buni chitariști din toate timpurile.

Recent, Joe Perry a concertat la București, alături de colegii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Johnny Depp. Evenimentul a avut loc pe 6 iunie, la Romexpo.

Comentează

Trending