Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Jessie J își împrumută vocea unui personaj în noul film „Ice Age: Collision Course”

Jessie J a lansat single-ul „My Superstar”, care poate fi ascultat în cel mai recent film din seria „Ice Age: Collision Course”. Filmul rulează deja în cinematograf și urmărește aventurile celebrelor personaje Sid, Diego și Manny.

Jessie J revine cu un single „My Superstar”, care este inclus pe coloana sonoră a noului film din seria „Ice Age: Collision Course”. Piesa este interpretată în film de personajul Brooke, o femelă din rândul leneșilor , care se îndrăgostește de celebrul Sid, unul dintre personajele principale ale blockbuster-ului.

Jessie J a fost în ultimele luni antrenoare la concursul The Voice din Australia, iar recent s-a reîntors în studio, pentru a lucra la următorul său album. Artista a declarat pe Twitter că printre sursele sale de inspirație se numără Aretha Franklin și Whitney Houston.

Noul film „Ice Age: Collision Course” prezintă în continuare aventurile vechilor personaje Diego, Sid și Manny, iar printre vocile celebre se numără Jennifer Lopez și Queen Latifah.

Citește mai multe despre Jessie J
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bastille a lansat o piesă nouă, "Fake It" - AUDIO

Bastille a lansat o nouă piesă de pe albumul "Wild World". Melodia se numește ”Fake It” și a avut premiera...

Închide