Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Jessie J își împrumută vocea unui personaj în noul film „Ice Age: Collision Course”

Jessie J a lansat single-ul „My Superstar”, care poate fi ascultat în cel mai recent film din seria „Ice Age: Collision Course”. Filmul rulează deja în cinematograf și urmărește aventurile celebrelor personaje Sid, Diego și Manny.

Jessie J revine cu un single „My Superstar”, care este inclus pe coloana sonoră a noului film din seria „Ice Age: Collision Course”. Piesa este interpretată în film de personajul Brooke, o femelă din rândul leneșilor , care se îndrăgostește de celebrul Sid, unul dintre personajele principale ale blockbuster-ului.

Jessie J a fost în ultimele luni antrenoare la concursul The Voice din Australia, iar recent s-a reîntors în studio, pentru a lucra la următorul său album. Artista a declarat pe Twitter că printre sursele sale de inspirație se numără Aretha Franklin și Whitney Houston.

Noul film „Ice Age: Collision Course” prezintă în continuare aventurile vechilor personaje Diego, Sid și Manny, iar printre vocile celebre se numără Jennifer Lopez și Queen Latifah.

Citește mai multe despre Jessie J
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bastille a lansat o piesă nouă, "Fake It" - AUDIO

Bastille a lansat o nouă piesă de pe albumul "Wild World". Melodia se numește ”Fake It” și a avut premiera...

Închide