Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Piesă nouă Jeff Beck - "Thugs Club" - AUDIO

Jeff Beck a dezvăluit o nouă piesă, intitulată ”Thugs Club”. Melodia este extrasă de pe albumul "Loud Hailer", lansat în iulie.
Jeff Beck

Jeff Beck

La 6 ani de la apariția discului Emotion & Commotion (2010), Jeff Beck a revenit cu vești bune pentru fani. Fostul chitarist al trupei legendare The Yardbirds (1965–1966), în care a activat și Jimmy Page (1966–1968) și Eric Clapton (1963–1965), lansează anul acesta cel de-al 11-lea material de studio. Noul album al muzicianului se numește "Loud Hailer" și abordează subiecte fierbinți din contextul socio-poltic actual.

”Am vrut să fac niște declarații puternice cu privire la niște lucruri murdare care se petrec în lumea de astăzi și mi-a plăcut ideea de a fi la un miting și a folosi acest aparat de amplificare a vocii pentru a-mi exprima punctul de vedere”, a explicat Jeff Beck tematica abordată pe noul album.

Primul single extras a fost ”Live In The Dark”, o piesă cu riff-uri agresive, pe care Jeff Beck o completează acum cu o piesă la fel de incisivă, intitulată "Thugs Club". Melodia a avut premiera pe NPR.org.

Jeff Beck: "Thugs Club" - AUDIO

Noul disc "Loud Hailer" include 11 piese compuse de Jeff Beck împreună cu vocalista Rosie Bones și chitaristul Carmen Vandenberg. La înregistrarea albumului au participat și toboșarul Davide Sollazzi, basistul Giovanni Pallotti și producătorul Filippo Cimatti. Discul a fost lansat pe 15 iulie.

Tracklist "Loud Hailer" - Jeff Beck:

 1. The Revolution Will Be Televised
 2. Live in the Dark
 3. Pull It
 4. Thugs Club
 5. Scared for the Children
 6. Right Now
 7. Shame
 8. Edna
 9. The Ballad of the Jersey Wives
 10. O.I.L.
 11. Shrine
Jeff Beck - Loud Hailer (copertă album)

Jeff Beck - Loud Hailer (copertă album)

Citește mai multe despre Jeff Beck
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion lansează un nou album în august

Celine Dion va lansa pe 26 august un nou album, intitulat ”Encore un soir”. Acesta va fi primul material discografic...

Închide