Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piesă nouă Jeff Beck - "Thugs Club" - AUDIO

Jeff Beck a dezvăluit o nouă piesă, intitulată ”Thugs Club”. Melodia este extrasă de pe albumul "Loud Hailer", lansat în iulie.

Publicat

pe

Jeff Beck
Jeff Beck

La 6 ani de la apariția discului Emotion & Commotion (2010), Jeff Beck a revenit cu vești bune pentru fani. Fostul chitarist al trupei legendare The Yardbirds (1965–1966), în care a activat și Jimmy Page (1966–1968) și Eric Clapton (1963–1965), lansează anul acesta cel de-al 11-lea material de studio. Noul album al muzicianului se numește "Loud Hailer" și abordează subiecte fierbinți din contextul socio-poltic actual.

”Am vrut să fac niște declarații puternice cu privire la niște lucruri murdare care se petrec în lumea de astăzi și mi-a plăcut ideea de a fi la un miting și a folosi acest aparat de amplificare a vocii pentru a-mi exprima punctul de vedere”, a explicat Jeff Beck tematica abordată pe noul album.

Primul single extras a fost ”Live In The Dark”, o piesă cu riff-uri agresive, pe care Jeff Beck o completează acum cu o piesă la fel de incisivă, intitulată "Thugs Club". Melodia a avut premiera pe NPR.org.

Jeff Beck: "Thugs Club" - AUDIO

Noul disc "Loud Hailer" include 11 piese compuse de Jeff Beck împreună cu vocalista Rosie Bones și chitaristul Carmen Vandenberg. La înregistrarea albumului au participat și toboșarul Davide Sollazzi, basistul Giovanni Pallotti și producătorul Filippo Cimatti. Discul a fost lansat pe 15 iulie.

Tracklist "Loud Hailer" - Jeff Beck:

 1. The Revolution Will Be Televised
 2. Live in the Dark
 3. Pull It
 4. Thugs Club
 5. Scared for the Children
 6. Right Now
 7. Shame
 8. Edna
 9. The Ballad of the Jersey Wives
 10. O.I.L.
 11. Shrine
Jeff Beck - Loud Hailer (copertă album)

Jeff Beck - Loud Hailer (copertă album)

PUBLICITATE
Comentează

Trending