Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Jared Leto, despre pasiunea sa pentru muzică: "Au fost oameni care au crezut că e o nebunie"

Jared Leto este, în opinia multora, omul momentului în showbiz. După Oscarul obținut în 2014, solistul 30 Seconds to Mars a făcut imediat următorul salt în cariera sa. A devenit The Joker. Interpretat anterior de regretatul Heath Ledger, rolul popularului Joker a atârnat greu pe umerii lui Leto, dar asta nu l-a descurajat. A luat taurul de coarne, așa cum face și când vine vorba de muzică, această pasiune neînțeleasă de mulți din industria cinematografică.

Publicat

pe

Jared Leto pe coperta Rolling Stone Magazine
Jared Leto pe coperta Rolling Stone Magazine

După un 2014 încheiat cu un premiu Oscar pentru rolul din „Dallas Buyers Club”, Jared Leto va reveni pe marile ecrane pentru a-l readuce la viață pe The Joker, un personaj cu o lungă istorie în cinematografie și cu mare priză la public. Emblematicul rol va fi interpretat de solistul 30 Seconds To Mars în "Suicide Squad", unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016.

Înaintea premierei acestui anticipat blockbuster, Jared Leto a acordat un amplu interviu revistei Rolling Stone. Deși subiectul central al reportajului a fost rolul din ”Suicide Squad”, întrebările au atins și alte tematici conexe, cum ar fi dorința sa de a fi un rock star.

Așa cum mulți știu deja, muzica nu este un moft pentru solistul 30 Seconds to Mars. E o reală pasiune, ce l-a făcut uneori pe Leto să pună actoria pe loc secund.

"Au fost foarte mulți oameni care nu m-au înțeles. Au fost oameni în acest oraș (LA) care au crezut că (pasiunea pentru muzică) e o nebunie. Am refuzat să fac anumite filme pentru că aveam de susținut mici turnee, iar oamenii își ieșeau din pepeni când auzeau asta. Și anumite filme pe care le-am refuzat au devenit unele dintre cele mai mari filme făcute vreodată."

Jared Leto, The Joker

Jared Leto, The Joker

Cu toate acestea, Jared Leto nu are regrete. Și nici nu ar avea de ce. Are un Oscar și o trupă cu o uriașă bază de fani. Iar acestea sunt reușite cu care nu oricine se poate lăuda, după cum bine subliniază managerul lui Leto, Irving Azoff.

”Au fost mulți câștigători de Oscar care au pășit la mine în birou. Îmi spuneau: <<Pot să fiu un star rock. Ajută-mă!>>. El (Jared Leto) e singurul care a scos-o la capăt”, a declarat Azoff cu mândrie pentru Rolling Stone .

Jared Leto are, se pare, propria rețetă ”câștigătoare” când vine vorba de muzică și actorie. Rolul din ”Suicide Squad” i-ar putea deschide noi orizonturi și cu siguranță îi va aduce noi admiratori. Din fericire, însă, pentru fanii 30 Seconds To Mars, muzica nu va fi niciodată abandonată. E parte din universul alambicat ce-i oferă lui Leto confortul creativ de care are nevoie.

Muzică și film

Urmărește trailer-ul filmului "House of Gucci", cu Lady Gaga în rol principal - VIDEO

Primul trailer al anticipatei pelicule "House of Gucci" oferă publicului câte puțin din fiecare personaj al acestui drama-thriller. Lady Gaga, în rolul Patriziei Reggiani, este captivantă, iar Jared Leto e de nerecunoscut.

Publicat

pe

Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci”
Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci” │ FOTO: Captură YouTube

"House of Gucci", noul film al lui Riddley Scott, se anunță a fi blockbuster-ul sfârșitului de an și, totodată, un candidat puternic la Premiile Oscar. Lady Gaga și Adam Driver îi interpretează pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci în acest film biografic, bazat pe scenariul lui Roberto Bentivegna și cartea scrisă de Sara Gay Forden, "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed". Thriller-ul prezintă complotul pus la cale de Patrizia pentru a-l ucide pe Maurizio și condamnarea ei în instanță. În timpul procesului, Patrizia a primit porecla "The Black Widow" (Văduva neagră), fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Din distribuția filmului programat să apară în cinematografe pe 24 noiembrie fac parte și Al Pacino, care-l interpretează pe Aldo Gucci, Jered Leto, în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin - Paola Franchi. În film joacă și Mădălina Ghenea, actrița româncă interpretând-o pe Sophia Loren.

Filmările au început în luna februarie, la Roma, Lady Gaga mutându-se acolo temporar. Riddley Scott a filmat și în Milano și Florența, dar și la Lacul Como. Reputatul regizor are o conexiune puternică cu Italia, tot aici având loc și filmările peliculei "Gladiatorul" (2000), cu Russel Crowe în rol principal, "All the Money in the World" (2017) având acțiunea plasată tot aici.

În primul trailer al filmului facem cunoștință cu Patrizia Reggiani, Aldo Gucci, Maurizio Gucci, dar și Paolo Gucci. Gaga, ce o interpretează pe Patrizia, reușește să intrige publicul încă de la primele replici.

VIDEO: "House of Gucci" | Official Trailer | MGM Studios

Lady Gaga a jucat anterior în filmul "A Star Is Born", pentru care a primit prima nominalizare la Oscar în categoria "Cea mai bună actriță". Artista nu a câștigat în această categorie, dar a primit primul ei Oscar pentru piesa "Shallow" ("Cea mai bună piesă originală"), compusă împreună cu Mark Ronson. "Dacă ai un vis, luptă pentru el", a declarat Gaga la gala Oscar din 2019.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending