Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Jared Leto, despre pasiunea sa pentru muzică: "Au fost oameni care au crezut că e o nebunie"

Jared Leto este, în opinia multora, omul momentului în showbiz. După Oscarul obținut în 2014, solistul 30 Seconds to Mars a făcut imediat următorul salt în cariera sa. A devenit The Joker. Interpretat anterior de regretatul Heath Ledger, rolul popularului Joker a atârnat greu pe umerii lui Leto, dar asta nu l-a descurajat. A luat taurul de coarne, așa cum face și când vine vorba de muzică, această pasiune neînțeleasă de mulți din industria cinematografică.
Jared Leto pe coperta Rolling Stone Magazine

Jared Leto pe coperta Rolling Stone Magazine

După un 2014 încheiat cu un premiu Oscar pentru rolul din „Dallas Buyers Club”, Jared Leto va reveni pe marile ecrane pentru a-l readuce la viață pe The Joker, un personaj cu o lungă istorie în cinematografie și cu mare priză la public. Emblematicul rol va fi interpretat de solistul 30 Seconds To Mars în "Suicide Squad", unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016.

Înaintea premierei acestui anticipat blockbuster, Jared Leto a acordat un amplu interviu revistei Rolling Stone. Deși subiectul central al reportajului a fost rolul din ”Suicide Squad”, întrebările au atins și alte tematici conexe, cum ar fi dorința sa de a fi un rock star.

Așa cum mulți știu deja, muzica nu este un moft pentru solistul 30 Seconds to Mars. E o reală pasiune, ce l-a făcut uneori pe Leto să pună actoria pe loc secund.

"Au fost foarte mulți oameni care nu m-au înțeles. Au fost oameni în acest oraș (LA) care au crezut că (pasiunea pentru muzică) e o nebunie. Am refuzat să fac anumite filme pentru că aveam de susținut mici turnee, iar oamenii își ieșeau din pepeni când auzeau asta. Și anumite filme pe care le-am refuzat au devenit unele dintre cele mai mari filme făcute vreodată."

Jared Leto, The Joker

Jared Leto, The Joker

Cu toate acestea, Jared Leto nu are regrete. Și nici nu ar avea de ce. Are un Oscar și o trupă cu o uriașă bază de fani. Iar acestea sunt reușite cu care nu oricine se poate lăuda, după cum bine subliniază managerul lui Leto, Irving Azoff.

”Au fost mulți câștigători de Oscar care au pășit la mine în birou. Îmi spuneau: <<Pot să fiu un star rock. Ajută-mă!>>. El (Jared Leto) e singurul care a scos-o la capăt”, a declarat Azoff cu mândrie pentru Rolling Stone .

Jared Leto are, se pare, propria rețetă ”câștigătoare” când vine vorba de muzică și actorie. Rolul din ”Suicide Squad” i-ar putea deschide noi orizonturi și cu siguranță îi va aduce noi admiratori. Din fericire, însă, pentru fanii 30 Seconds To Mars, muzica nu va fi niciodată abandonată. E parte din universul alambicat ce-i oferă lui Leto confortul creativ de care are nevoie.

Citește mai multe despre Jared LetoThirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J își împrumută vocea unui personaj în noul film „Ice Age: Collision Course”

Jessie J a lansat single-ul „My Superstar”, care poate fi ascultat în cel mai recent film din seria „Ice Age:...

Închide