Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Guns'n'Roses a cântat „Sorry” pentru prima dată în noua formulă

În timpul concertului de la Philadelphia, Guns'n'Roses a cântat pentru prima dată piesa „Sorry” alături de Slash și de McKagan. Video și detalii în articol.

Publicat

pe

Axl Rose
Axl Rose

Chiar dacă turneul Guns'n'Roses, Not in This Lifetime, înseamnă reîntoarcerea clasicului line-up, Axl Rose nu a abandonat era lui, „Chinese Democracy”. Astfel că, a adăugat setlist-ului reuniunii GNR trei dintre cele mai bune piese de pe LP-ul din 2008. La concertul de marți din Philadelphia, Guns a adăugat și o a patra piesă de pe „Chinese Democracy” repertoriului pentru concert. Rose a interpretat „Sorry” alături de Slash și Duff McKagan pentru prima dată.

Slash a adus publicului un solo captivant în prima interpretare a acestei piese live. „Sorry” nu este singura piesă post-„clasică” a trupei din cadrul turneului. Pe setlist a fost adăugat „Slither”, de la Velvet Revolver al lui Slash și McKagan, listată ca pe o alternativă în cazul în care trupa ar dori să devieze de la setlist.

În timp ce setlist-ul trupei din cadrul turneului Not in This Lifetime a rămas așa cum a fost stabilit, au fost și câteva surprize care îl includ pe toboșarul „clasic”, Steven Adler. El s-a alăturat trupei pentru piesele „Out Ta Get Me” și „My Michelle”.

Călătoria „Not In This Lifetime”, care a început pe 23 iunie în Ford Field în Detroit, conține un line-up clasic cu Slash, basistul Duff McKagan și Axl Rose, în spate cu toboșarul Frank Ferrer, chitaristul Richard Fortus și cei doi clăpari, Dizzy Reed și cel nou, Melissa Reese. Între timp, Axl Rose a declarat că este posibilă realizarea unui nou material Guns'N'Roses, cu o lună în urmă, spunând că a cântat câteva chestii cu Slash și Duff „și le-a plăcut”.

Comentează

Muzică nouă

Guns N' Roses a lansat piesa "The General", cu o chitară delicioasă

Guns N' Roses tocmai a lansat o piesă nouă, "The General", care sună teribil de mult a început de ani '90. Track-ul a debutat prin Geffen Records și este un B Side de pe single-ul în ediție limitată "Perhaps", care a sosit pe vinil de 7 inch.

Publicat

pe

Coperta Single Guns N Roses The General
Coperta Single Guns N Roses The General │ FOTO: Guns N Roses

Guns N' Roses cântase deja live în premieră acest track pe 2 noiembrie 2023, în cadrul Hollywood Bowl in Los Angeles. Melodia a fost prezentată de către solistul Axl Rose drept "o piesă care nu a mai fost interpretată și ar putea fi foarte interesantă". Ca și "Perhaps", "The General" a fost compusă în cadrul sesiunii nesfârșite "Chinese Democracy".

Imediat peste TOOL și al său "Fear Inoculum", așteptat 13 ani există "Chinese Democracy", poate albumul cu cea mai lungă așteptare din istorie. Între "The Spaghetti Incident" din 1993 și "Chinese Democracy" au trecut nu mai puțin de 15 ani.

S-a vorbit despre acest single în cadrul unor interviuri acordate de toboșarul GNR Bryan "Brain Mantia", care a scris unele dintre melodii și le-a dat numele. A colaborat cu fostul solist Skid Row Sebastian Bach la ele. În 2008, pe când acorda un interviu celor de la Rolling Stone, Sebastian a spus că Axl a descris "The General" ca "o melodie lentă, care toacă sunetele". Era considerată un soi de sequel pentru "Estranged", melodie de pe "Use Your Illussion II".

Bach spunea și că e "The General" este una dintre piesele sale preferate și una dintre cele mai metal piese pe care îl auzise pe Axl cântând-o. Mai ales că trebuia să înalțe mult vocea și să atace agresiv track-ul. Ultimii 3 ani au fost generoși cu fanii Guns N' Roses, care au avut parte de single-uri noi, precum "Hard Skool", "Absurd", "Perhaps".

Noi i-am văzut pe Axl, Slash and co pe Arena Națională în vara lui 2023, pentru 3 ore de transpirație și travaliu și o surpriză plăcută per total. Părerile despre sonorizare au fost împărțite, dar efortul nu-l ia nimeni muzicienilor.

Citește în continuare

Trending