Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Guns'n'Roses a cântat „Sorry” pentru prima dată în noua formulă

În timpul concertului de la Philadelphia, Guns'n'Roses a cântat pentru prima dată piesa „Sorry” alături de Slash și de McKagan. Video și detalii în articol.

Publicat

pe

Axl Rose
Axl Rose

Chiar dacă turneul Guns'n'Roses, Not in This Lifetime, înseamnă reîntoarcerea clasicului line-up, Axl Rose nu a abandonat era lui, „Chinese Democracy”. Astfel că, a adăugat setlist-ului reuniunii GNR trei dintre cele mai bune piese de pe LP-ul din 2008. La concertul de marți din Philadelphia, Guns a adăugat și o a patra piesă de pe „Chinese Democracy” repertoriului pentru concert. Rose a interpretat „Sorry” alături de Slash și Duff McKagan pentru prima dată.

Slash a adus publicului un solo captivant în prima interpretare a acestei piese live. „Sorry” nu este singura piesă post-„clasică” a trupei din cadrul turneului. Pe setlist a fost adăugat „Slither”, de la Velvet Revolver al lui Slash și McKagan, listată ca pe o alternativă în cazul în care trupa ar dori să devieze de la setlist.

În timp ce setlist-ul trupei din cadrul turneului Not in This Lifetime a rămas așa cum a fost stabilit, au fost și câteva surprize care îl includ pe toboșarul „clasic”, Steven Adler. El s-a alăturat trupei pentru piesele „Out Ta Get Me” și „My Michelle”.

Călătoria „Not In This Lifetime”, care a început pe 23 iunie în Ford Field în Detroit, conține un line-up clasic cu Slash, basistul Duff McKagan și Axl Rose, în spate cu toboșarul Frank Ferrer, chitaristul Richard Fortus și cei doi clăpari, Dizzy Reed și cel nou, Melissa Reese. Între timp, Axl Rose a declarat că este posibilă realizarea unui nou material Guns'N'Roses, cu o lună în urmă, spunând că a cântat câteva chestii cu Slash și Duff „și le-a plăcut”.

Trending