Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Golden Buddha Jazz Band concertează în august la Sibiu

Golden Buddha Jazz Band va susține un concert la Sibiu pe 3 august. Evenimentul va avea loc la Teatrul Gong.
Golden Budha Jazz Band

Golden Budha Jazz Band

Muzica realizată de Golden Buddha Jazz Band se axează pe integrarea de stiluri muzicale diferite. Astfel, ei combină muzica modernă, vestică, cu elemente tradiționale specifice muzicii chinezești. Întotdeauna ei experimentează combinația dintre amestecul culturii muzicale occidentale, cu cea orientală.

Membrii grupului sunt cotați drept muzicieni de top în țara lor natală, astfel putem spune că acest grup este reprezentativ pentru scena jazzistică din China. Prezența lor în România nu ar fi fost posibilă fără sprijinul și susținerea financiară a Ministerului Culturii Chinez.

Farmecul aparte al muzicii create de "Golden Buddha" vine tocmai din melanjul care generează o fuziune perfectă între muzica de jazz și muzica tradițională chineză. Orientul întâlnește occidentul și astfel se creaza o "lume nouă".

Componența Golden Buddha Jazz Band:

  • Kong Hongwei - pian
  • Adam Huang - bass
  • Shao Haha - tobe
  • Wang Bingkun - Chinese Ruan, Sanxian
  • Zhang Zhongzhong - flaut chinezesc, Xun
  • Wang Zongxing – Saxofon

Prețuri bilete pentru concertul Golden Buddha Jazz Band din Sibiu:

  • prețul unui bilet este de 20 de lei
  • biletele se găsesc la intrarea Teatrului Gong

Concertul Golden Buddha Jazz Band ce va avea loc pe 3 august  la Teatrul Gong este realizat cu sprijinul Primăriei Sibiu, în parteneriat cu Ministerul Culturii din China și Asociația Chineză de Jazz.

Citește mai multe despre Golden Budha Jazz Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primele confirmări la Bucharest Jazz Festival 2016: The Kenny Werner Trio, Trilok Gurtu și Lisa Simone

Cea de-a cincea ediție Bucharest Jazz Festival va avea loc în perioada 19 - 25 septembrie. Pe lista primelor nume...

Închide